RS 132 Napisano Octobar 20, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo hornet i ja gledamo pa kupimo po jos jednu kacigu, a kako dolazi vreme snizenja... Gde se mogu naci kacige STREETFIGHTER u Beogradu ili Srbiji?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 20, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda u onoj 'shatro' Louis radnji u 70. bloku kod kineza... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 20, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda u onoj 'shatro' Louis radnji u 70. bloku kod kineza... :-\ Bravo, da znas da se njih nisam ni setio. Provozacu se do njih sutra. Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda u onoj 'shatro' Louis radnji u 70. bloku kod kineza... :-\ Bravo, da znas da se njih nisam ni setio. Provozacu se do njih sutra. Hvala!!! Jel ste bili da vidite za kacige ,jel se zna cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 21, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda u onoj 'shatro' Louis radnji u 70. bloku kod kineza... :-\ Bravo, da znas da se njih nisam ni setio. Provozacu se do njih sutra. Hvala!!! Jel ste bili da vidite za kacige ,jel se zna cena Ma jok. Ne mozemo da stignemo. Sutra idem po ulje, filter. Mozda stignem u cetvrtak. Cim odem javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kod njih porucio tu kacigu ,mat crna + dodatni tamni vizir, 150eu kazu da stize oko 10.11.2008 pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kod njih porucio tu kacigu ,mat crna + dodatni tamni vizir, 150eu kazu da stize oko 10.11.2008 pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jos nije stigla,...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kod njih porucio tu kacigu ,mat crna + dodatni tamni vizir, 150eu kazu da stize oko 10.11.2008 pozdrav jos nije stigla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kod njih porucio tu kacigu ,mat crna + dodatni tamni vizir, 150eu kazu da stize oko 10.11.2008 pozdrav jos nije stigla Ko Djekna ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kod njih porucio tu kacigu ,mat crna + dodatni tamni vizir, 150eu kazu da stize oko 10.11.2008 pozdrav jos nije stigla Ko Djekna ??? ??? ??? evo prodje i 17-ti i jos nije stigla,cisto da se zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan danas prodje i 19.11 jos nije stigla, cisto da se zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 22, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 22.11. nema je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo, jesi li ti to bio kod njih da proveris ili su ti rekli da ce ti javiti kad stigne? Ako nisi bio, svrati pa ih malo poteraj i podseti da kasni 10 dana jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan odesh uzmesh pare nazad , i cimnesh Beru sa foruma , chovek ti donese za max 15 dana josh je sad u katalogu popust te kacige su ispod 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo, jesi li ti to bio kod njih da proveris ili su ti rekli da ce ti javiti kad stigne? Ako nisi bio, svrati pa ih malo poteraj i podseti da kasni 10 dana jbg. kako nisam ,bio sam u petak, zvao ih u subotu, sad vec kasne 14 dana, ali "kazu" stigla je roba, na carini je,ali eto fakture nesto nisu u redu. videcemo danas (24.11.). u svakom slucaju cucete, a sto se mene tice necemo poslovati vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan odesh uzmesh pare nazad , i cimnesh Beru sa foruma , chovek ti donese za max 15 dana josh je sad u katalogu popust te kacige su ispod 100e to je za njih najlakse, da mi vrate pare, 5 minuta blama i vrate pare,a ja odem. ne sad ih kinjim svaki dan zovem ,svratim,mucim ih da mi se izvinjavaju, lazu ili sta vec rade. sad sam u fazi sado-mazo,jos cete cuti sta se dogadja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro ja bi onaj dan kad kazu doshla reko sad mi ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan eto dodje i taj dan, stigla kaciga danas 25.11. odlicna je ,meru sam normalno pogodio l velicina sa dodatnim tamnim vizirom 154 eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan posle tri dana nosenja mogu da kazem neka zapazanja o kacigi. ovo je sve sa potkapom dobro mi lezi, prvih dana mi je pritiskala obraze,ali vec sada popusta taj pritisak. kopca je ok, magli samo kad duze stojim na semaforu,ali cim krenem nema maglenja. posto nisam prelazio 70km, ostatak zapazanja sledi cim bude malo toplije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...