Goshke 2786 Napisano Octobar 19, 2008 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nek mi neko kaze kako da izvadim kuglicni lezajiz zadnje felne???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Nek mi neko kaze kako da izvadim kuglicni lezajiz zadnje felne???? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9936.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 20, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan UDRI GA ČEKIĆOM ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista na silu samo uzmi veci cekic :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kao sto kolega rece, u ruke cekic i po spolnoj ivici lagera izbijaj i nabijaj... :) nema tu mnogo mudrolije,,,p.s. udri nece da ga boli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan moze da ti se javi problem prilikom vadjenja ako koristis cekic,mozda neces moci da ga izbijes u tom slucaju moras otici do komsije i uzeti jos veci cekic ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Octobar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Po sistemu: Kad ja klimnem glavom, ti udri....ne po glavi, naravno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10038 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 4488 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Momci ako nemozete pomoci nemojte da idete u OFF,jer ja mrzim da brisem postove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Posto su kolege mehanicari pomogli koliko mogu, pokusacu da opisem kako sam izveo stvar na mom tocku. Posto su lezajevi utisnuti u glavcinu, jedan od nacina da se izbace je da nadjes odgovarajuci izbijac. To bi mogla biti neka sipka ili cev dosta uza od osovine tocka. Tu sipku provuces sa suprotne strane kroz glavcinu, ukosis je i naslonis na lezaj, pa lagano cekicem kuckas pomerajuci izbijac po lezaju. To isto ponoviti i za drugu stranu i drugi lezaj. Postavljanje lezaja je vec lakse. U postu Malog Cace je lepo opisano, ali da ponovim, novi lezaj 15 minuta pre postavljanja stavi u zamrzivac, a glavcinu malo zagrej. To ce omoguciti novom lezaju da lakse sklizne na svoje radno mesto. Prilikom postavljanja nemoj da kuckas po unutrasnjem prstenu jer mozes da ostetis lezaj. Ja sam koristio stari lezaj koji postavim preko novog. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ima poseban alat za izbijanje lezajeva iz tocka, ali i ove pomocne metode su ok. A ako ti je problem donesi tocak do mene pa cemo zameniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ima poseban alat za izbijanje lezajeva iz tocka, ali i ove pomocne metode su ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ova ideja jako dopala Samo jos da nadjem ovu alatku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A kada se raspe ležaj pa unutrašnja košuljica sama ispadne....., gde im je za to alat ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 23, 2008 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to upravo desilo, od lezaja samo je kosuljica ostala... Evo kako sam ja izvadio... Jednostavno za kosuljicu sam zavario parce armature kao precnik kruga pa sam u njega udaro VELIKIM cekicem, i kosuljica je ispala... Sad sam ubacio nove, i nema lufta ni malo, a tocak se lepo okrece! hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ево решења Не мож' Јапанац да направи сто Србин не мож' да превеже, зар сте сумњали Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je glavčina aluminijumska obavezno je prvo zagrej oko ležaja fenom pa tek onda izbijaj ležaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...