sasajti 0 Napisano Septembar 2, 2021 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sym GTS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Imam Yamahu Dragstar 650 2001, prešla svega 14000. Zadnjih par hiljada kilometara prednja izduvna grana kod cilindra je promenila boju, od plavkaste, pa došla do tamne boje. Kako su mi rekli neki, problem je sa karburacijom?!? Da li znate šta može da bude problem i da li ima neki majstor u Nisu koji može da proveri to, jer ovde niko neće da se hvata u to. Svi kazu, sta te briga, teraj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Septembar 2, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сликај боју мајке ти. Да те није ухватила киша или си можда улетео у неколико барица на путу?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasajti 0 Napisano Septembar 2, 2021 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sym GTS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam sigurno, ne sećam se kada sam ga vozio po kiši ili uleteo u vodu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasajti 0 Napisano Septembar 2, 2021 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sym GTS Prijavi odgovor kao problematičan Posle pranja motora, upalim ga malo da vidim da li će da pali, da se nešto nije nakvasilo.. Nikada ga nisam prao vrućeg posle vožnje, uvek kada je hladan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Septembar 2, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Није ништа страшно бар по слици.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 318 Napisano Septembar 2, 2021 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni to lepo izgleda. inače mislim da se može skinuti pa ispoliratiMeni je to na ktm bilo isto, tu je najviša temperatura pa zato poplavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasajti 0 Napisano Septembar 2, 2021 U prolazu, 10 postova Motocikl: Sym GTS Prijavi odgovor kao problematičan Pitam, jer vidjam dragstare kojima je normalno, hrom nije promenio boju. Da sam "terao" mog nesto pod punim gasom pa ajde da razumem, ja penzionerski vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...