Jump to content

Moto Zajednica

BEOGRAD - GOČ 19-10-2008 UTISCI SA PUTOVANJA

Recommended Posts

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Dan pun obaveza >:( Ovi "moji" nemaju obzira da sam ja naumorniji posle vikenda.

Evo malo slika sa"doceka" na raskrsnici Kraljevo-Kragujevac-Krusevac

post-2460-1287900791605_thumb.jpg

post-2460-12879007916507_thumb.jpg

post-2460-12879007916951_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Da i slike pravljene odpozadi (da 'prostite ;D) mogu da budu interesantne

post-2460-12879007917401_thumb.jpg

post-2460-1287900794264_thumb.jpg

post-2460-12879007944491_thumb.jpg

post-2460-12879007945009_thumb.jpg

Posle servisiranja tecnosti kolona polazi dalje

post-2460-12879007948391_thumb.jpg

post-2460-12879007948911_thumb.jpg

post-2460-12879007949426_thumb.jpg

Posle voznje zmijolikim planinskim putem na kojem je bilo jedno "sve je dobro sto se dobro svrsi" cilj-predivna planina GoČ-u punom sjaju lepog jesenjeg dana

post-2460-12879007949862_thumb.jpg

post-2460-1287900795033_thumb.jpg

post-2460-12879007950783_thumb.jpg

Otprilike to bi bilo to.

Hendikep moje supruge i mene je sto, zbog obaveza i potrebe automobila, nismo mogli da se ovaj vikend vozikamo na motoru, ali i to je imalo svojih dobrih strana-bez problema se transportovalo Skopsko pivo, a i mi i Vojin smo mogli da postanemo sigurni da je stvarno sposoban za samostalnu voznju motora i da nema nista od ozbiljnijuh povreda.

Sto se piva tice ??? ??? ???

Ma kakva cisterna >:(

Vratio sam u K.Mitrovicu 10-ak nepopijenih  ??? ?? piva

• U prolazu, 47 postova

braco kako svi tako i ja ali eto predlozio sam temu GDE ZA SLEDECI LEP VIKEND 25/26 OKT pa ako ste zainteresovani dok ostavljate utiske mozemo se dogovoriti za sledecu destinaciju, barem da ispostujemo bracu koja nisu mogla da krenu na goc a i do naredniog leta ima dosta vremena, ovaj predlog je postavljen da svi ucestvuju i organizuju ovo putovanje, razmislite sta da vam kazem.....................RESPECT!!!                                                              

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Sto se piva tice ??? ??? ???

Ma kakva cisterna >:(

Vratio sam u K.Mitrovicu 10-ak nepopijenih  ??? ?? piva

Auu al smo podbacili! Pa ja mislio nema vise!

Drago mi je sto smo sam upoznao tvoju suprugu i tebe, i hvala ti za "logistiku"!

sledeci put, nadam se dolazite makinom

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

MOLBA SVIMA

drugari, zamolio bih vas da se strpite dan-dva za skidanje fotki sa FTP servera, dok svi koji imaju materijal upload-uju na server, kako ne bi smo dodatno usporavali postavljanje materijala! Znam da ste nestpljivi ( i ja sam !  ;D )

hvala unapred!

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

pa, da ti ja odgovorim:

na Gocu, kod jezera nailaze bakice sa termosima, pa me pitaju:

- Je li sine, kazite nam jel' ovo bila neka trka?

(a vecina motora sa 50l + cargo prostora!  :D, pije se pivo (valjda pobednicko),... kratko mislim sta da im odgovorim a da ih ne razocaram, skontam da su prosle pored medicinskog kampa gde smo lecili VojinaR (dobro si prosao brate Vojine  :)), bake misle, puno motora, opreme, a i jedan povredjen >> znaci trka  8), pa im rekoh)

- jeste, i to velika! Evo, mi smo prvi stigli (pokazem svuda okolo na touring motocikle, 30+), a eno, vidite ove koji pristizu (pokazem na par kolega sa ljutim R masinama, koji su nam se kasnije prikljucili), e oni su najsporiji.

- E pa svaka vam cast! nek' ste nam zivi i zdravi!

Tako nam vele bakice  :D, posmatraci najvece i mozda dosad prve velike "trke" do Goca.

Nadam se da mi R kolege ne zamere, ipak su kasnije dosli!!!  :D :D

Kakvi termosi na Gocu?  ;D  Nema tamo mineralne vode. ;)  Ja se ne secam kad sam u banji video termos.....Otisla banja u PM.Sad je to nesto mnogo drugacije.Ali ajd' i to nije bitno ali ovo za R-ovce da su spori.lele....Sad si gotov :D Shalim se,....to je pristigao GIxer sa drustvom...

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

prijatelji dragi,kao sto sam i obecao, tu je FTP server za upload vaseg foto-video materijala za ovog bozanstvenog puta!

sad udri!

ftp://89.216.54.188/

username:  bjb

password:  bjb

Samo mi daj neko uputstvo sta i kako posto ovo vidim prvi put. Otvorio sam ovaj server i to je jedino sto sam umeo. Kako se kreira folder i kako da uploadujem fotke. ??? ;D

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Vidi ovog alkosa sa leve strane, u isto vreme pije i pivo i rakiju. :D

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

prvo da se zahvalim svoj braci koja su isla i koja nisu isla ali su bili sa nama sve vreme ...u mislima...u srcu...i u dusi  zatim zelim da se zahvalim bratu dark u na fenomenalnom doceku  , klopi naravno jer bez klope i to kvalitetne a uz to jos i super jeftine ovo putovanje i druzenje ne bi bilo to  sto jeste,i naravno koooolaciiiii,hvala i za kompletnu organizaciju i u gradu i na gochu i naravno za turu kroz v.banju jednom recju hvala ti brate dark iz sveg srca ispostovali ste nas maximalno!!!nadam se da su sva braca zadovoljna a koliko vidim jeste i zbog toga mi je srce puno,eee da i nemojte molim vas bre braco da me hvalite toliko pomislice ljudi svasta...svi vi ste zasluzni za ovo putovanje isto koliko i ja jednom recju vi ste ti koji su bili vodje puta svaki od vas je bio deo jednog velikog organizma....setite se samo nocne crvene zmijuge od stopaljki pa ,pa srce mi je bre puno nemam reci sta vise reci sem toga  svaka vam cast braco moja!!!!foreste hvala za ideju za turu  destinacija je bila vrh vrhova svima jos jednom hvala i shvatite da je svaki od vas u ovoj prici  VODJA!!!!i kako ja uvek kazem LET THERE BE BROTHERHOOD!!!!massive respect za sve clanove bjb bratije!!!

ps.otisao sam da spavam jer sam jutros ustao u 06 00 i bio na poslu do malopreeeee .....zzzzz.zzz.zzzzzzzz.zzzzz ;D

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: CB 500

Sve je spremno . Ustajem u 6:30 i vidim  pao sneg  :o ???

Sta cu,vracam se u krevet i nastavljam sa snom...

Onda cujem majku kako me budi i pita : Sto nisi otisao?

Ja u cudu! 

Mislim u sebi,pa pao je sneg. I onda shvatam da je to bio samo san,koji zamalo da me ostavi kuci.

Odmah pogled u sat,a na satu 7:18 ! Brzo ustajemo,odlazim do garaze isterujem motor, vracam se u kucu i oblacim.

Premotavam film, sve je spakovano,izlazim napolje i krecem!

Imam vremena ali ipak vozim malo zustrije. Hladno je i to bas osecam, vazduh se probija kroz jaknu,i hladno mi je u predelu grudi.

Prebacujem ranac ispred sebe,malo je lakse ali to nije to. Nema veze, prezivecu. Stajem na pumpu, sipam benzin,nastavljam voznju

Prilazim semaforu,kod Zmaja (iz pravca Novog Sada). Na celu kolone Dva motora,provlacim se do njih i javljam se.

Pitam idu li za Goc. Oni potvrdjuju. Tada mi je vec bilo toplije,jer mi je bilo drago sto necu biti sam u nastavku puta i sto ne kasnim.

Moj kinez bez problema prati jacu bracu ;)

Dolazimo da Nis-ove pumpe, vec je veliki broj motora tu. Upoznajem nove ljude,pozdravljam se sa starima.

Vadim sendvic koji od juce ceka da bude pojeden,i naravno jedem ga.

Jos malo stojimo tu i cekam ostatak ekipe...

Dat je signal da se polako spremamo i palimo masine.  Od mirisa sagorelog benzina i buke motora hvata me jeza!

Polako krecemo... Tu je jedan momak koji sedi na svom kinezu ,pozdravlja nas i zeli srecan put. On ne ide sa nama,vidi se po izrazu lica da mu nije lako!

Kolona se polako formira. Vec vidim da ce biti ovo lepa voznja :)

Sve ide kako treba. Delimo se u tri grupe ja se nalazim u trecoj.

Ispred mene je put a na putu citava horda motora koje pratim!Taj osecaj,tu sliku tesko cu zaboraviti!!

Usput su nam se pridruzivale grupe motora koje su samo velicale ovu voznju.

Kako je vreme prolazilo meni je bilo sve lepse!

Pravimo prvu pauzu i tu se jos malo upoznajemo. Pusaci puse,neki odmaraju,neki slikaju...

Nastavljamo voznju. Naselje za naseljem ostaje iza nas. Sve smo blizi Gocu,ali meni i dalje dopire vazduh u jaknu i hladi me?!

Izdrzacu do sledece pauze,pa cu upotrebiti sal, koji sam poneo za svaki slucaj.

I napokon Nis-ova pumpa gde se slikmao i snimamo. I ja montiram sal ;D

Voznja ide dalje... Prolazimo kroz Vrnjacku banju i idemo ka Gocu.

Put za uzivanje!  Po malo lisca na putu koje nije gde treba,sklanjamo nogama da bi osigurali prolazak braci iza nas...

Na tom putu nam se desava mali incident,ali sve je dobro proslo pa nastavljamo dalje.

Sledi mala nizbrdica i dolazimo na mesto koje je bilo pokretac ove voznje.

Pred nama jezero i predivna priroda oko njega. To se mora videti ne moze se opisati!!

Deki i njegova supruga vade pivo iz gepeka i usrecuju veliki broj brace koji sakaju Skopsko.

Motori su parkirani, ljudi su se raskomotili... Aparati skljocaju na sve strane jer ovo se ne vidja svaki dan.

Vrse se mala servisiranja motora... Vreme brzo prolazi,iako nam se ne cini tako.

I nazalost vreme je da napustimo ovo predivno mesto.

Posle malo lutanja po V. Banji dolazimo do restorana gde nas ceka ostatak ekipe i odlicna atmosvera!

Klopa je odlicna. Mada dovoljno mi je sto sam ovde sada sa ovoliko ljudi koji zajedno uzivaju!!!

Posle klope sledi mala setnja po korzou i obilazenje ''Mosta ljubavi'' :D

Vreme je da se krene kuci.

Zvuk motora,miris,opet me teraju na jezu....

Klaptanje menjaca oznacava pocetak puta za BG.

Odvaja se motor po motor i ostavlja nas da nastavimo put ka BGu. Vreme je  hladnjikavo ali to mi ne smeta,zbog sala koji vrsi svoju funkciju.

Stajemo na pumpu da malo predahnemo i dopunimo se.

Posle malo kafice i caja nastavljamo dalje...

Mrak cini svoje, rupe su tesko uocljive ali tu smo mi,koji upozoravamo jedni druge na opasne deonice puta.

Dozivljaj crvene zmije koju je opisao Bane je tek nesto lepo,mocno,jako... ne znam kako da se izrazim.

Osecam se tako velikim zato sto sam bio deo te zmije koja  je protutnjal kroz ta sela i gradove!

Stajemo jos jednom malo da se neki obuku neki istankiraju.

Ja uzimam pojas i stavljamo oko kacige jer postaje mi hladno a treba spreciti dotok hladnog vazduha, i naravno pokusaj je uspeo ;)

Polako se priblizavamo autoputu i nastavljamo nase putovanje.

I eto BG,stajemo na Nis da saberemo utiske,malo islikamo,pozdravimo i nastavimo svako svojim putem...

Meni je ovo bila najveca i najbolja voznja do sada,za koju smo zasluzni svi mi koji smo ucestvovali!

Za one koji nisu mogli da budu sa nam mi smo uzivali za njih!!!

P.S. Naravno da se zahvalim majci koja me je probudila,da se zahvalim kinezima koji su mi omogucili da budem sa vama!!

Da se zahvalim svima vama koji ste mi omogucili ovako lepu voznju i ovako druzenje !!!!

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: CB 500

Momci i devojke dosta sam vas upoznao i pricao sa vama ali nisam vam popamtio imena.

Izvinite!!! To mi je mana.

Tako da bi voleo kada bi neko na nekoj grupnoj slici napisao ko je ko,mnogo bi mi znacilo a nadam se da nisam jedini :)

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

svaka vam cast! jedan spontani poziv na jednodnevnu voznju pretvorio se u velicanstvenu bajkersku paradu. na moju zalost :'( ni teorijske sanse nije bilo da u tome i neposredno ucestvujem. preostaje mi samo da sa setom odgledam sve ove fotose i da u buduce budem spreman ko zapeta puska :)

p.s.

hvala jos jednom bratu nikolicruss i na licnom pozivu uz jedan (iskusan) savet zauzvrat: ne vodi zenu na bjb voznje jer vidis kako se primila - sad neces moci motor ni na redovan servis da odvezes bez nje ;):D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja