Jump to content

Moto Zajednica

BEOGRAD - GOČ 19-10-2008 UTISCI SA PUTOVANJA

Recommended Posts

• U prolazu, 19 postova

prvo da se zahvalim svoj braci koja su isla i koja nisu isla ali su bili sa nama sve vreme ...u mislima...u srcu...i u dusi  zatim zelim da se zahvalim bratu dark u na fenomenalnom doceku  , klopi naravno jer bez klope i to kvalitetne a uz to jos i super jeftine ovo putovanje i druzenje ne bi bilo to  sto jeste,i naravno koooolaciiiii,hvala i za kompletnu organizaciju i u gradu i na gochu i naravno za turu kroz v.banju jednom recju hvala ti brate dark iz sveg srca ispostovali ste nas maximalno!!!nadam se da su sva braca zadovoljna a koliko vidim jeste i zbog toga mi je srce puno,eee da i nemojte molim vas bre braco da me hvalite toliko pomislice ljudi svasta...svi vi ste zasluzni za ovo putovanje isto koliko i ja jednom recju vi ste ti koji su bili vodje puta svaki od vas je bio deo jednog velikog organizma....setite se samo nocne crvene zmijuge od stopaljki pa ,pa srce mi je bre puno nemam reci sta vise reci sem toga  svaka vam cast braco moja!!!!foreste hvala za ideju za turu  destinacija je bila vrh vrhova svima jos jednom hvala i shvatite da je svaki od vas u ovoj prici  VODJA!!!!i kako ja uvek kazem LET THERE BE BROTHERHOOD!!!!massive respect za sve clanove bjb bratije!!!

ps.otisao sam da spavam jer sam jutros ustao u 06 00 i bio na poslu do malopreeeee .....zzzzz.zzz.zzzzzzzz.zzzzz ;D

Pa bre, Bane, nisu isla samo braca!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 830 postova

p.s.

hvala jos jednom bratu nikolicruss i na licnom pozivu uz jedan (iskusan) savet zauzvrat: ne vodi zenu na bjb voznje jer vidis kako se primila - sad neces moci motor ni na redovan servis da odvezes bez nje ;):D

Pa sad mi to kazes!?  ;D ;D Sad se namece ozbiljna dilema u mojoj resenosti da menjam kineza za transalpa: kinez malo trosi i zenu ne vozi! (jer je skapirala da su voznje extra, ali da kinez dosta zamara suvozaca na duzim putovanjima)!  ;D ;D ;D

Salu na stranu, mnogo mi se dopalo putovanje u paru, dobar je osecaj odgovornosti i cinjenice da imas sve vreme drustvo na motoru, plus fotkanju nikad kraja, navozas se kao zmaj, a opet doneses kuci gomilu fotki iz voznje!  ;)

Evo objasnjenje kako da preko  My Computer pristupite ftp serveru, za DOktora i bilo koga ko se do sad nije cimao sa time

Gore u adres bar ftp adresa, pa na prozor koji iskoci bjb user name i ispod bjb password, login i onda se otvara prozor sa folderima koji koristite isto kao bilo koji drugi prozor sa folderima na kompu, desni klik  new folder, copy, paste i tako dalje... Eto vozdrica, ne bih vas vise zadrzavo'  ;D

post-2752-12879008055394_thumb.jpg

post-2752-12879008055897_thumb.jpg

post-2752-12879008056394_thumb.jpg

• Drug član, 1193 postova

Sta reci, zao mi je nisam mogao da idem .

ali kad pregledam komentare i slike kao i da sam isao sa vama.(serem sad mi je jos vise krivo sto nisam isao).

svaka cast na organizaciji i odzivu , fenomenalno

pozdrav

• Svakom po zasluzi, 12485 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ništa mi se ne sviđa angryqg5.gif

Ni slike ni društvo ni vožnja ni slike ni društvo a ni vožnja....angryqg5.gif i neću da gledam slike na ftp-u, treba da se ubedačim dibidus, a? sm013.gif

Idem u ćošak da patim kad nisam bio s' vama mali086.gif

Pa jeste, video si, bila i Kristina kupacica! Drzala se na motoru, uprkos brzini, samo je bilo nemoj kume po rupama!!!

Arakis, kako je bilo na svadbi, jel bilo svatova koliko i kod nas na Gochu?  ;D ;D ;D

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Ni slike ni društvo ni vožnja ni slike ni društvo a ni vožnja....angryqg5.gif i neću da gledam slike na ftp-u, treba da se ubedačim dibidus, a? sm013.gif

Evo mozes sada do BC!!! Idem i ja.

• Drug član, 1260 postova

Evo mozes sada do BC!!! Idem i ja.

Ma bilo je bezveze!  ;D

Fuj  ;D

Nikad vise  ;D

Bolje vam je sto niste isli  ;D

• Svakom po zasluzi, 12485 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

165 komata svatova, kum na nivou, sve prošlo lepo pod mojim budnim okom ;D Pevačica, ahhhh, čak i lepo peva :D Naravno, najlepša je kumina frizura clap.gif

Ali ipak nisam izdržao, morao sam da pozovem Forresta na mob da vidim kako ide akcija, da mi priča o utiscima i drugarima l_moto.gif

Nidžo, baš mi je drago da tvoja bolja polovina polako postaje isti zaluđenik kao njen mužić, ma ona i ne shvata da dok se okrene, gotova je ;D Samo razmišlja o motorinu, vožnji, zajedničkim akcijama...Ova moja se u početku malo plašila da sedne na motorčić, sad i po ovoj 'ladovini ujutro sve trči da zauzme mesto iza mene i da se veselo odvezemo na posao i tako negde...vidiš, koliko je to dobro, toliko i ne valja, nemo'š mrdnut' nigde sam ;D

Mogu samo da zamislim gomilu bratije u zajedničkoj vožnji, mozak vitla ispod kacige, prelepi predeli se nižu, onog iza tebe vidiš u retrovizoru, ispred tebe se otegla kolona, znaš da si deo jednog "udruženog poduhvata" što ti puni grudi ponosom i uzbuđenjem...sve u svemu, nezaboravno.

Ljudi, upravo sam skinuo video sa neta, koji je Vukan uradio! Majko mila! On je dragulj!!!! Vukane, matori, ti se spremi da postanes alkoholicar, jer sam siguran za sebe a i ostale, dok popijes sva piva za ovo, ugasio si! HVALA CARE!!!

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Jao bre Nidzo, utepacu te!  ::)

pa jesam lepo zamolio da ne skidate jos nista, da bi mogli ljudi neometano da postavljaju material? E za ovo i meni dodjes piva  ;D

Izvinite ljudi, molim vas, Foreste posebno, imas gajbu, jer z aovaj video bih ubio!!! Shvatice ko ga odgleda! 170 megabajta i 17 minuta cistog FUCKING HARDCORE (ABDULAH) adrenalina i srece! Hvala ti Vukane! Ja sam za to da se vukanu napise ispod Nicka BJB Snimatelj, a ostali kako hoce!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja