Jump to content

Moto Zajednica

BEOGRAD - GOČ 19-10-2008 UTISCI SA PUTOVANJA

Recommended Posts

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

VOLE LJUDI SUZUKI(mozda su kupci a da to i nemaju pojma).Meni je u svakom slucaju na prodaju! ;D ;D ;D

post-4620-12879007868204_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 830 postova

Sutra cu sa vas odvalim od utiska, srce mi je puno! Sad idem da kuntam, da seodmorim i zgrejem (a imacu svu opremu kad-tad!  ;) ). Sta reci o danasnjem danu nego - S A V R S E N O!

Aj sto ste mene odusevili, ja vas znam, ali zena mi je odusevljena, necete verovati, cuo sam sledecu recenicu kad smo dosli kuci: Sad kapiram kako ti je i zasto te toliko vuce sve to! Ej, nije li to san svakog bajkera?! Naravno da je skapirala kad je danas bila deo najbajkerskijeg i najbratskijeg dozivljaja koji sam ja doziveo u zivotu!

Hvala, ne znam vise kome, Banetu, Dark-u ili SVIMA! Mislim da je sve to pravi odgovor!

Drugari, za sledecu turu, uopste nema potrebe da mi govorite gde se ide, ja idem!!!!

RESPECT i veliki pozdrav svima!

P.S. Sto se slika tice, predlazem da Forest postavi FTP adresu na koju mogu da se uploaduju, pa nek svako nabaci tamo sta ima, da svi poskidamo i imamo!

Nevezano sa tim, ove umanjene verziej 800 x 600 kacite ovde, da forumasi vide sta je milina!  ;D

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ne znam kako da pocnem ovaj post,vec brisem vise puta! ( ne mislim na onaj post, ostajem mesozder naravno  ;D )

Znao sam da ce me NikolaCruss preteci,i to kao i uvek, pravim recima. Nas jezik jeste bogat, ali ne dovoljno da bi se nasle prave reci da opisu ovo danasnje ( sada vec,i nazalost, jucerasnje) druzenje. Listam trenutno moj skromni fotografski opus, i iako racio nalaze suprotno,djavo mi ne da da zaspim, i da se tako zavrsi ova magija! Utisci su mi jos nesredjeni da bih mogao da sada istaknem najupecatljiviji deo ovog dana.Malo je, a i nemastovito reci Xtra! Ako krenem da nabrajam, nekog cu zaboraviti, a to najmanje zelim, ma, shebaste me ljudi skroz! Hvala vam svima,ali SVIMA! I veliki pozdrav svima sa spiska, a i ostalim divnim ljudima koje sam danas upoznao

1.banezx9r

2. saxi

3. Vojin

4. vukan

6. aca-pn

7. Easy rider

8. DARK

9. I 10. Nikola i Ela Cruss

11. Mario Marko

12. $ BOKI $

13. Markes

14. Mikulanac

15. i 16. deki59+Livija

17. thelord

18. i 19. Daki i Naci

20. i 21. Čeh

23. Dzolaja

24. R.I.P.

25. Zec

26.i 27. Cope i Jela

28. dule_pop

29. Doktor

30. i 31.  Sasha & Vesna

32. bane la

33. nikolic

34. Tomerc

35. sci

36.Direktor

37. Abdullah100K

38.M a R ko

39.40.Savic+Dimac=s*x on the bike

41.Komsa i zena mu ( Komso,rakija ti je vrh!  ;) )

42.Dzax

43.Srzontije

44. Shejtan

45. night hawk

46.Boban Zemun i zenche

47.PROFILER

48.Kepo

DARK,pa sta reci za tebe,strasno sta si nam priredio,nemoj ovo vise da ti se ponovi!  :D :D :D

Btw,Ceh,thelord i ja bili na picu u A Bre na kraju svega ! 8)

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

brata Baneta necu ni da hvalim vise, od njega se i ocekivalo da bude na visini zadatka :D ( i naravno,bio je!Bas sam stoka nezahvalna,jelda brate?  ;D )Boki, kralju!(znas ti dobro zasto  ;))

• U prolazu, 69 postova

Vojine, kada budes citao post obavesti nas kakva ti je situacija sa nogom. Pozdrav!!!!

Noga je toliko dobro da ne mogu da verujem da sam tako prosao! Otok je minimalan, na fudbalu bih gore prosao!

Ali, pre svega hvala dekiju59 na strpljenju i podrsci - Deki da te nije bilo ne bih se tako brzo oporavio. Posebno veliko hvala nasem starijem starijem prijatelju cije ime a ni nickname nisam zapamtio :(, coveku koji mi je pomogao sa iskusnom moralnom podrskom i rakijom koja leci strah i stanje shoka a i deluje izgleda na povrede iznutra tako sto ubrzava proces zarastanja :). Hvala svim mojim prijateljima kojima sam svojom nepaznjom mogao da upropastim dan vise nego sto jesam, a posebno Banetu! I jedno veliko hvala svima onima koji su bili pored mene pored jezera dok sam drzao nogu u vodi umesto da su pili pivo i druzili se sa ljudima  I svim ostalima koji su bili zabritnuti da li ce noga izdrzati tokom voznje.

Za one koje ne znaju - na planiskom putu sam krenuo da obilazim kolonu i tom prilikom iza druge-trece okuke sam naleteo na kola i zakacio ih sa strane. Seta na kolima - slomljen migavac, ulubljeno levo krilo i jos neka sitnica. Motoru - NISTA. a meni modrica na podkolenici. Udarac je bio u maloj brzini pa nisam pao sa motora vec sam nastavio da stojim na njemu i samo ga polozio i legao pored njega kada sam shvatio da mi je noga mozda izlomljenja. Valjda je bilo tako. Zasto sam krenuo da preticem - pojma nemam. U tom trenutku uopste nisam razmislajo, i nisam imao osecaj da je u pitanju dvosmerni put, vec da je cela sirina samo za nas. Sto se tice same reakcije - nije je bilo osim umereno po prednjoj kocnici malo desno. Na kraju je i ovo ispalo dobro.

Sve u svemu, da ne idem dalje u off - Bog me je pomilovao. Mislim da je svima jasno sta bi bilo da sam se nasao malo vise levo na putu ili da je vozac lose odreagovao.

• Svrati ponekad, 393 postova
  • Motocikl: BMW F650 ST

Dok ste se pripremali za put vec mi je bilo zao sto nisam mogao sa vama.

Sad kad sam video koliko vas je bilo i slike. Sad mi tek nije nidocega.

ps. Sledeci put idem pa di puklo da puklo!

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Kupacica.... ;D ;D

Ma prosao si brate extra.

A jel znas ti da si prekrsio sanitarni propis sto si buckao nogu po hidroakumulacionom jezeru odakle cela banja pije vodu? ;D ;) Shala mala......hvala bogu proslo je ok.Put za Goch je extra ali su krivine preko 100 stepeni i uzan je put.Zato oprez sledeci put.Ja vec imam neke ideje o jednoj drugoj destinaciji na planini Goc.Ovog puta nece biti piletine i pljeskavica vec pastrmka.Tu je ribnjak i restorani.Naziv:Mitrovo Polje. ;)

Hvala ljudima koji me nahvalise ali zaista nema potrebe.Jos nisam zavrsio zadatak.Danas cu zabusiti na poslu pa cu otici da ovih fotografa kako bi mi dali CD sa slikama.To cu proslediti Banetu.Isto tako,danas dobijam CD sa video snimcima nase televizije koja nas je propratila od Jugopetrol pumpe do ulaska u Banju.

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Nista bez Komsine domace radze i lepe reci,tako sam cuo.Bio sam sprecen ovaj put da idrem,sledeci obavezno.

• Svrati ponekad, 448 postova
  • Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :)

Sto se tice Kupacice i povreda sve se zavrsilo ovako:

Secam se ovih gej flastera od prethodne ture...

U sv.sl. super si prosao...

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Samo da se javim drugarima :) Zao mi je sto sam morao da vas napustim u Banji :( Ali morao sam nazad za BGD.

Sve je bilo super, osim sto smo do KG isli mnogo sporo :o brzina od 60km/h nas pretvara u mete ;)

Generalno FENOMENALNO  ;D ;D

Fotke nemam jer sam aparat ostavi pored kompa ;D ;D ;D A i onako ne znam da slikam ;D ;D ;D

@Vladica69

Nemoj da prodajes suzu, mali ce brzo da izgustira skuter ;D ;D ;D

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Evo da se i ja malo oglasim iako su utisci jos uvek taze  ;)

Bilo je FE NO ME NAL NO! Cika Bane je opet bio na visini zadatka (a poste je on old school hardcore lik, drugacije ne bih ni ocekivao) i uspesno je organizovao vise od 45 motora... jedno recju - CJAJHO!

Hteo bih i da se zahvalim kolegi DARK-u na fantasitcnom doceku i jos boljoj klopi (razvalismo se  ;)) kao i momcima iz Balosave na sjajnom doceku.

Bice jos, samo da se malo priberem od svega...

P.S. Eto, videli ste, sa novim 'lonama u povratku nisam zaskocio ni jedno drvo  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja