XSR 62 Napisano Octobar 18, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, pitanje i nije 100% tacno, jer izgleda da ovaj FS-15 nije model koji hocu. No sta mislite o brendu HJC? Vec 2 godine imam AGV GP-Pro, mat crna, prilicno je izreckana i sve ogrebotine se vide, takodje vizir je ceo izgreban i vreme je za novi. Mislio sam da sledece sezone kupim sebi novu kacigu, dvoumio sam se izmedju ove HJC ili AGV stealth... Zanima me vase misljenje, da li stealth, ili da ostavim moju, ili pak da uzmem HJC? Meni se cini da je AGV kvalitetniji, ali da pitam i vas? Drugo, vezano je za prvu recenicu, tj za model kacige. Drug je uzeo HJC-ovu, neka full carbon, ali po slikama vidim da to nije FS15 :S Njegova onaj stitnik za nos ima drugaciji tj, kao kod pilota jako velik je taj zastitnik za nos i izgleda poprilicno mocno i svidja mi se najvise zbog toga, a i boje. Ova FS-15 je ista kao ta (sto se boje tice) ali nema toliki protektor za nos, a nemogu da nadjem model sa takvim protektorom :S Trazio sam na ovom sajtu http://www.hjchelmets.com/ , ali nema, u cemu je fazon, nemoguce da nepostoji ta njegova jer je placena oko 500e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 18, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, kako je zamrtveo forum , btw evo te hjcove i nije mi jasno kako je nema na oficijelnom sajtu?? http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/HJC-HQ1-Carbon/SubProducts/%22HJC%20HQ1%20Carbon-0001%22 Cena: 320evra ili http://www.agv.it/prodotto.asp?Id_Prodotto=3&Id_Grafica=39 Cena: oko 300e I koja je bolja po karakteristikama? Inace AGV gp pro je placena 500e, a i sad nije ispod 400, tako da mislim da je klasu iznad? vi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 18, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bolja je ona koja ti bolje lezi na glavi. AGV ima prilicno okrugao kalup, a HJC izrazito ovalan tako da je nemoguce da ti obje pasuju. Inace AGV i HJC su u slicnom rangu, dakle, oboje su renomirane i odlicne marke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Bolja je ona koja ti bolje lezi na glavi. AGV ima prilicno okrugao kalup, a HJC izrazito ovalan tako da je nemoguce da ti obje pasuju. Inace AGV i HJC su u slicnom rangu, dakle, oboje su renomirane i odlicne marke. Ovo boldovano me je najvise zanimalo, da li sa AGV-a vredi preci na HJC ... uvek sam mislio da je agv mocnija i kvalitetnija marka. A koju bi ti pre uzeo AGV GP-Pro ili HJC HQ-1 Full Carbon ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 19, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan AGV apsolutno nie mocnija marka, u rangu su. A od te dvije uzmi onu koja ti bolje lezi na glavi. Mada je ta HJC Carbon u klasi sa AGV-ovom Ti-Tech... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ja imam FG-15 , strava je.A da sam na tvom mestu iskoristio bih priliku u Gevari, za fg14 i bio bih miran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A ne bih fg14 il 15, to mi je vec niza klasa od ove koju imam, mozda i dve klase, uzecu hjc najverovatnije jako mi se dja, i probao sam je, ali ova drugova je dosta veca, tako da moram probati jos moju velicinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 19, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kao što evil_zo reče, prvo probaj neku HJC kacigu jer se njen kalup razlikuje u odnosu na AGV, a nemoguće je da ti obe leže dobro. džabe što je kaciga "moćna" i košta XY novaca ako ti ne leži na glavi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, moram probati moju velicinu pa cu odluciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan au Misko pa dobro onda, samo ne bi ti ja dao 350e za kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan AGV Gp-pro sam platio 500 , iskreno za takve stvari mi nije zao dati, to su nisu gluposti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ipak cu ostaviti GP-Pro u vlasnistvu jos 1-2 sezone, sad mi se stvarno svidja opet :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...