Gasho 5 Napisano Jul 27, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si se izvukao... Što se tièe kacige, to je suvišno govoriti. Lobanja puca pri udaru od 30 na sat, pa kako ko hoæe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 29, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan u krajnjem slucaju moracu da iznajmim neki skuter' date='da se necimam svuda kolima,bolje ista nego nista,mada skuter nesmatram bas motorom[/quote']Ewo da i ja budem pametan. Juche sam doputowao iz budwe. Imash skutere kod diskoteke Trocadero,10e na sat ili 30e na dan. A R-owa i ostalih zwerowa nema za iznajmiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 1, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan nema na primorju nidje da iznajmis veliki motor, to ti je sigurno, tako da ces se morat zadovoljit skutercicem vise ni na primorju ne prastaju sto se kaciga ne nosi, tako da ti ne gine jedna doooooobra kazna(nepotrebna) ako ne nosis kacigu. da se ja ista pitam, lagano bi zakonom predvidio da je nosenje kacige obavezno do 18te godine, a preko 18.. kako god ko oce, sam svoj covjek pa radi sa svojom glavom sto ti volja.... ja sam kacigu nosio i prije nego je stupio na snagu strogi zakon o nosenju... tako da, skuter/RR/kruzer... nebitno skroz, kaciga glavu cuva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 1, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan lagano bi zakonom predvidio da je nosenje kacige obavezno do 18te godine, a preko 18.. kako god ko oce, sam svoj covjek pa radi sa svojom glavom sto ti volja.... ..svaka cast VC..mislio sam d sam jedini koji tako misli. To je doduse dobar nacin da se budzet republike popuni. 3000ke za kaznu nije malo. Zabole bas njih za nase glave. Doduse treba imati u vidu i troskove lecenja koje placa zdravstveno o, pa se i tu ustedi.... Ja kacigu nosim uvek, al nek je svakom vala po volji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 4, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma jasno da se kaciga treba nositi,licno meni je spasla zivot pre par meseci kada sam glavom udario u betonski ivicnjak,kaciga izgleda katastrofalno,i ti nije bila brzina veca od 30km,ali samo kazem da mi malo smesno nositi kacigu na automatika ili apenca,a da znaci,znaci :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 5, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Tema je putovanja i izleti, naslov info iz CG, cisto ako je neko zaboravio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je sada stanje po pitanju iznajmljivanja motora na primorju CG? Ovde sam na letovanju, pa bih uzeo nesto na jedan dan, malo da obidjem primorje. Pretpostavljam da skutera do 50cc ima, ali me interesuje ili maxi skuter (150cc+) ili neki enduro. Dozvolu imam, kacigu nemam (kod sebe) Pozdrav iz CG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna ruska firma za iznajmljivanje motora u Radanovićima,cjene necu da komentarisem. Imas velike motore i nema skutera,sto je najvaznije.Evo ti kontakt telefon Aleksej+38269 404 516.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...