Borhez 85 Napisano Avgust 29, 2021 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dostavnu verziju Kymco Agility. Skuter je kupljen kod nas 2017god, ja sam prvi i jednini vlasnik. Prešao je samo 6.500km jer nikada nije služio poslu za koji je namenjen. Svake godine uradim registraciju i servis, malo ga provozom tek da ne stoji i nazad u garažu do sledeće godine. Upravo je registrovan, 23.08.2022. Paljenje na kurblu ne funkcioniše, pali se na dugme. Deo ili delovi su nekih 20 do 50e, zvao sam ovlašćeni servis.Nadam se da ću u dogledno vreme stići to da popravim, ili kupcu skidam 100e od cene. Skuter je registrovan za jednu osobu. Ojačan je u odnosu na standarni Agility, može dosta da se natovari i napred i pozadi ( 15kg i 30kg ) Jedan od pouzdanijih skutera u klasi 50, imao i sam i običnu verziju. Plaćen je 1.900e Nek ide u pola cene, 950e 069/492-9510 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Avgust 30, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Borhez said: može dosta da se natovari i napred i pozadi Ih, podseti me na bivšu.. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Septembar 1, 2021 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Mogućnost dogovora oko prevoza skutera, imam kombi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Octobar 3, 2021 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan 800e + gratis kofer za pizze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...