FFBikerSar 810 Napisano Septembar 22, 2021 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, halfman said: A nije samo problem kradja motora ... Uvek je bolje izolovati motor... Ja sam samo jednom imao neugodno iskustvo, jednom su mi u Amsterdamu nocu na ulici isjekli prednju gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12207 Napisano Septembar 23, 2021 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Uvek ga je bolje uštekati negde,nego mi nije jasno sta je bio problem za plaćanje u Bijeljini tamo nisam placao samo kuvajtskim dinarima i to samo zato sto ih nisam imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Septembar 23, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, FFBikerSar je napisao: Ja sam samo jednom imao neugodno iskustvo, jednom su mi u Amsterdamu nocu na ulici isjekli prednju gumu U Albaniji u Dracu predlozili da uteram motor uvece u restoran.....2013g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Septembar 23, 2021 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sa "domaceg" terena: Kad god sam nocio kod "Vulina" u Rumi motocikl sam ostavljao u dvoriste iza restorana pod kljucem. Promenio Septembar 23, 2021 član Branko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Putniknamernik 0 Napisano Decembar 15, 2024 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da pitam da li je još neko imao loše iskustvo sa apartmanom HAN Alifakovac, “gospodja” Nizama je toliko ne ljubazna žena kojoj se nije svidela moja recenzija na njen apartman da mi je pretila da joj muž sudija, možete zamisliti. Prvo mi nudila novac sa obrišem recenziju pa kad nisam, pretila. Sramota, bas sam uživala i divno se provela u Sarajevu, prelep grad, pun života i onda takva jedva pokondirana TIKVA sve sa upropasti!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...