Bishke 264 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko dobrog majstora u beogradu koji servisira viljushke i amortizere?koja je cena otprilike za servisiranje?u pitanju je Yamaha DT 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Octobar 18, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa bokilicem,mada je on u Svilajncu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 18, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene to izadje cca 40 evrica ( novi semerinzi viljuske,ulje za viljuske i rad ). Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 19, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima da se kupi uljna karika za viljushku nova ... poshto je neko od majstora ortaku uspeo da izgubi ili shta god i jedan shtap faktichki ni nema neku funkciju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Octobar 19, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan semening , ali moras da znas koji . svaki ima svoj broj . imas ih u suzukijevojradnji na kraju francuske ulice u beogradu , skoro kod luke dunac pre pruge desno. a ima na novom beogradu vidi teme unazad gde se pominje semening Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 19, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne semering nego uljna karika , znam shta je semering , semering zamenjen zato shto je slinila viljushka , ali nema uljnu kariku ... ne radi kao amortizer vec samo kao opruga + klati se 2mm napred nazad taj shtap ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Druze to je gliko lezaj i mora se naruciti po modelu.Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel ima da se kupi uljna karika za viljushku nova ... poshto je neko od majstora ortaku uspeo da izgubi ili shta god i jedan shtap faktichki ni nema neku funkciju ... A za koji motor ??? ??? ???majstore imam onaj suzuki, jel' imate filter za ulje i vazduh. ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 22, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima da se kupi uljna karika za viljushku nova ... poshto je neko od majstora ortaku uspeo da izgubi ili shta god i jedan shtap faktichki ni nema neku funkciju ... A za koji motor ??? ??? ???majstore imam onaj suzuki, jel' imate filter za ulje i vazduh. ??? ??? ??? za gs500 96god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan da li je problem voziti kle-a bez zaštitnih plastika-harmonika na viljušci. kapiram da je frka zbog prašine, ali gde da nabavim te plastike, a i moraju da se skidaju viljuške... još jedno pitanje: koja je gornja granica naduvavanja viljuški, a da ne škodi semerinzima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene to izadje cca 40 evrica ( novi semerinzi viljuske,ulje za viljuske i rad ). Pozdrav ! 40 evra sve zajedno ili samo ruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene to izadje cca 40 evrica ( novi semerinzi viljuske,ulje za viljuske[glow=red,2,300] i rad[/glow] ). Pozdrav ! Mislim da je napisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan 15evra semerinzi + 10 evra ulje viljuške + 15 evra ruke?. Ako je tako, računaj da ćemo polako preći kog tebe. OK Mr. Racer, gde se nalaziš? ostavi kontakt fon, pa da vidimo za u futuru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan 063 7714 297 , cena je za obicne viljuske, up side down je malo skuplja ! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan da li je problem voziti kle-a bez zaštitnih plastika-harmonika na viljušci. kapiram da je frka zbog prašine, ali gde da nabavim te plastike, a i moraju da se skidaju viljuške... još jedno pitanje: koja je gornja granica naduvavanja viljuški, a da ne škodi semerinzima? Imas u louis-u, naravno. izmeri ih pa izaberi (nisam probao na mom kle-u, ali kazu da pase). Evo linka: http://www.louis.de/index.php?article_context=list&menu_rubrik=4&topic=wgr&grwgr=470 Viljuska se lako skida, 4 srafa po amortizeru, i tocak pre toga, za pola sata si gotov. Negde na forumu sam procitao da je gornja granica 2 atm, ali nigde nisam uspeo da nadjem pravi podatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan da li je problem voziti kle-a bez zaštitnih plastika-harmonika na viljušci. kapiram da je frka zbog prašine, ali gde da nabavim te plastike, a i moraju da se skidaju viljuške... još jedno pitanje: koja je gornja granica naduvavanja viljuški, a da ne škodi semerinzima? Imas u louis-u, naravno. izmeri ih pa izaberi (nisam probao na mom kle-u, ali kazu da pase). Evo linka: http://www.louis.de/index.php?article_context=list&menu_rubrik=4&topic=wgr&grwgr=470 Viljuska se lako skida, 4 srafa po amortizeru, i tocak pre toga, za pola sata si gotov. Negde na forumu sam procitao da je gornja granica 2 atm, ali nigde nisam uspeo da nadjem pravi podatak. Hvala, mislim da pasuje ona jeftinija, al moram da premerim.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...