Golub035GS 13 Napisano Avgust 25, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Malmö Sweden / Cuprija Srbija Motocikl: BMW R1200 GSA - BMW R1100R - BMW F650/800 GS - BMW R1100R (imam dva komada) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav vec duze vreme dosta korsinih stvari sam procitao ovde na forumu i resio sam da se pridruzim. Ja sam vlasnik i vozim BMW R1200GSA -2006 i BMW R1100R -1999. Do sada sam motorom obiso zemlje u okruzenju i ako tek zadnje tri godine putujem malo ozbiljnije. Za nekih 10-15 dana godisnje koje mogu da odvojim za putovanje pri tome mislim na 10-15 dana provedenih na motoru predjem 5000-6000 km. Volim da putujem kako u drustvu tako i sam u koliko iz nekog razloga neko odusatne. Postujem svakog kao i svaciji motor bez obzira na sve svakom od nas odgovara nesto drugo i svakom od nas je to sto ima ljubimac. Proputovao sam Rumunija, Bugarska, Albanija , Crna Gora i sad deo Makedonije, Grcke i Bosne. U planu su za godinu 2022 ili Cuprija - Austija - Italija - Fracuska - Spanija ( sa mogucim promenama rute i zemalja ali destinacija je spanija i nazad) i drugi plan je Turska prema granici sa Iranom. to je plan ali plan postoji da bi se promenio ili propao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Avgust 25, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Avgust 25, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Avgust 25, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub035GS 13 Napisano Avgust 25, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Malmö Sweden / Cuprija Srbija Motocikl: BMW R1200 GSA - BMW R1100R - BMW F650/800 GS - BMW R1100R (imam dva komada) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...