Pirat_ 0 Napisano Jul 20, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pomoravlje / Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Prvo moram da konstatujem da je neko od urednika ili admina sa foruma obrisao temu o ovom moto skupu posle mog posta o svim detaljima sa moto skupa, programu i svemu ostalom sto je ljude informisalo... Iz meni nepoznatih razloga to je obrisano... I to ne samo moj post nego i tudja tema i slike ostalih clanova sa skupa... Tako da moram da naglasim da ako je neko hteo da izigrava kabadahiju na forumu zeznuo se jer ja ovo nisam pisao zbog sebe niti sam clan ikakvog kluba jednostavno sam hteo ljude da udostojim informacija... I da ih ugostim kad dodju... Znaci sve vas... A sto se mene tice... Ja sam ziveo i bez ovog foruma i isao na skupove... A ako ce neko da mi brise postove koje dobronamerno pisem ovde neka mi lepo kaze da vise ne dolazim... A zao mi je samo vih ljudi jer vidim da se skupila ekupica iz pomoravlja (mladenovac,palanka,lapovo,svilajnac....) i njihovi postovi na ovoj temi su izbisani... A sto se tice samo skupa... Ajde da se ne ponavljam mnogo... U programu je bio Van gogh (ulaz 100 din) Po zvanicnim statistikama organizatora bilo je oko 1200 motora... Sve to se odrzalo u Radovanjskom lugu 5 km od Velike Plane... Inace Velika Plana je udaljena 90 km od BGD-a. Do nje se moze stici i autoputem... eto tako A za ostali text se zalite adminima foruma... POZ SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE poz braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma skup je bio super, bar se meni svideo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jul 21, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem da je neka teorija zavere protiv tebe.. Mozda je necija nenamerna greska u pitanju ili sta vec.. Uostalom Pablo ce sigurno razjasniti situaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 21, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da ti niko nije obrisao temu namerno, bez objasnjenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2305 Napisano Jul 21, 2006 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam primetio da se to brisanje desilo, a potpisujem da to niko od urednika nije namerno uradio. Moze biti puno toga sto je izazvalo brisanje, ni sam software foruma nije besprekoran. U svakom slucaju, pogledacu u poslednjem bekapu foruma dal mogu da izvucem i vratim tu temu. Ljudi, forum je tu zbog svih nas. Nista nije savrseno, problema uvek ima, al znajte da ovakve stvari niko od admina i urednika ne bi uradio bez nekog extra jakog razloga. Jako retko se bilo sta brise, obicno se zakljucava ako nesto ne valja. U svakom slucaju, nemojte nam sve odmah uzimati za zlo, vec javite da vidimo sta se desilo... Sacu da pogledam imamo li tu temu sacuvanu negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...