Bata 11 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan 2009 istok i samo pravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan 2009 - Balaton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Balaton Moto GP, Ohrid, Umag (uz put Hrvatsko primorje, Plitvicka jezera i Velebit). Nadam se nesto od ovoga. A ako se kockice sloze (citaj: slobodno vreme), ovo i jos po nesto sa strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 1. motoras 2. Titja 3. Maki 4. Robi ;D Evo i ja se prijavljujem za ove vase destinacije,obavezno Balaton il mozda Brno, i skup u Umag-u.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6416 Napisano Novembar 17, 2008 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Plan br 1 koji mislim da cu 99% ostvariti: Da odem ponovo do Tare, pa da nastavim za Visegrad, krenem kanjonom Drine dole ka jugu do Foce, zatim nastavim kanjonom Sutjeske, zadim dalje juzno do Bilece i bileckog jezera. Spustim se do hrvatskog primorja, pa krenem obalom do Herceg Novog. Za ovu rutu planiram da mi bude godisnji odmor i da traje bar 7-8 dana. Povratak preko zabljaka sa obilaskom Crnog jezera. Plan br. 2 Grcka Plan br. 3 Rumunija sa obilaskom prevoja transfagaras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Plan br 1 koji mislim da cu 99% ostvariti: Da odem ponovo do Tare, pa da nastavim za Visegrad, krenem kanjonom Drine dole ka jugu do Foce, zatim nastavim kanjonom Sutjeske, zadim dalje juzno do Bilece i bileckog jezera. Spustim se do hrvatskog primorja, pa krenem obalom do Herceg Novog. Za ovu rutu planiram da mi bude godisnji odmor i da traje bar 7-8 dana. Povratak preko zabljaka sa obilaskom Crnog jezera. Plan br. 2 Grcka Plan br. 3 Rumunija sa obilaskom prevoja transfagaras Svidja mi se ideja isao bi i ja ako mi do tada napravis Cresh bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Novembar 18, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za jedan obilazak Grčke, ako mi do tada konačno stigne motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi nadam se i ne jedini plan za 2009 je da sredinom marta (pod uslovom da uopste bude snega -ne na putu-) odem na Kopaonik.Polazak u ranjim jutarnjim satima. Voznja do pomenute planine po,u tom trentku najprohodnijem putu. Po dolasku na Kop,presvlacenje,iznajmljivanje skija i opet vonja...po snegu. Po mogucnosti nocenje i povratak suta dan. Za ostale planove ima vremena.I mart je daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 18, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da Grcka. Druga varijanta Rijaka, Umag, Grobnik Treca varijanta Jugoslavija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Novembar 18, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Ja 100% obilazim Srbiju sledece godine,mesta koja nikad nisam video,a ni vecina vas,Srbija ljubomorno cuva svoje tajne,neke cu ja,ako sve bude kako treba videti,par susreta,voleo bih Umag,u Kastelima bio ove godine,pa ne verujem za sledecu,Zlatibor,Uzice...a u planu je Grcka,mozda i Turska,ali....videcemo za to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6416 Napisano Novembar 18, 2008 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Plan br 1 koji mislim da cu 99% ostvariti: Da odem ponovo do Tare, pa da nastavim za Visegrad, krenem kanjonom Drine dole ka jugu do Foce, zatim nastavim kanjonom Sutjeske, zadim dalje juzno do Bilece i bileckog jezera. Spustim se do hrvatskog primorja, pa krenem obalom do Herceg Novog. Za ovu rutu planiram da mi bude godisnji odmor i da traje bar 7-8 dana. Povratak preko zabljaka sa obilaskom Crnog jezera. Plan br. 2 Grcka Plan br. 3 Rumunija sa obilaskom prevoja transfagaras Svidja mi se ideja isao bi i ja ako mi do tada napravis Cresh bar. Onda idemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih u Nemacku, da prospartam pokrajinu Badenvirtemberg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Da kupim motor .... 14 meseci je previse .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Novembar 22, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kao prvo neki BJB vikend/da upoznam bratiju Skoro pa sigurno: 1. Novi Sad-Budimpesta-Bec-Bratislava-(Prag)-Novi Sad Sigurno 1.Zlatibor-Tara 2.Palic 3.Banja Luka Moozda(verovatno samo zelja) Novi Sad-Zagreb-Plitvice-Zadar-Split-Dubrovnik-H.Novi-Podgorica-Zabljak-Uzice-Divcibare-Novi Sad A ove MEGA ture Svakako Portugal i Moskva-S.Petersburg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Plan za 2009,Grcka,do Athin-e,a onda na CRETU,ostrvo je prilicno dugacko ,posle Krita,nazad Athina,pa ako "prelije"love,napadam italiy do napulja kod kumice,a onda kuci na bari,bar,budva ,novi sad.Ovom prilikom pozivam sve zainteresovana da se jave,nema veze sto je tek kraj Novembra(naravno ako bi se prijavilo ljudi(ona stanka kod kumice u napulju otpada,nebi bilo fer ,da joj javim"E kumice evo nas ,prljavi ,ruzni i zli ima nas 10-ak ,je's i gladni i zedni,a ako moze i neka masaza..)To otpada. Ali bi se onda prebacili na siciliju,pa sa sicilije do barija,pa kuci,.Ova tura mi je simpaticna,pre svega sto nezahteva isklucivo Endure(j..ga nemogu ja sa mojim susukijem da vozim 60km po pescanim dinama)a sdruge strane,endurama nece nista faliti ako idu po asfaltu,na kritu ce se vec naci po neki kraci makadam.Eto ovo je sada ukratko,za 10-ak dana ocekujte potpuni izvestaj(itirinirere,stanke,spavanja i to)ne zaboravi te ,sto se ljudi vise prijavi,mogucnost dobijanja SENGENA laksa. P.S Predlozi ,iskustva sve je dobro doslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 25, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Plan za 2009,Grcka,do Athin-e,a onda na CRETU,ostrvo je prilicno dugacko ,posle Krita,nazad Athina,pa ako "prelije"love,napadam italiy do napulja kod kumice,a onda kuci na bari,bar,budva ,novi sad.Ovom prilikom pozivam sve zainteresovana da se jave,nema veze sto je tek kraj Novembra(naravno ako bi se prijavilo ljudi(ona stanka kod kumice u napulju otpada,nebi bilo fer ,da joj javim"E kumice evo nas ,prljavi ,ruzni i zli ima nas 10-ak ,je's i gladni i zedni,a ako moze i neka masaza..)To otpada. Ali bi se onda prebacili na siciliju,pa sa sicilije do barija,pa kuci,.Ova tura mi je simpaticna,pre svega sto nezahteva isklucivo Endure(j..ga nemogu ja sa mojim susukijem da vozim 60km po pescanim dinama)a sdruge strane,endurama nece nista faliti ako idu po asfaltu,na kritu ce se vec naci po neki kraci makadam.Eto ovo je sada ukratko,za 10-ak dana ocekujte potpuni izvestaj(itirinirere,stanke,spavanja i to)ne zaboravi te ,sto se ljudi vise prijavi,mogucnost dobijanja SENGENA laksa. P.S Predlozi ,iskustva sve je dobro doslo. He he... nista manje nego kod kumice!!! pa se jos spominje neka masaza!!! nisi ni ti lud!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 25, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan kao prvo neki BJB vikend/da upoznam bratiju Skoro pa sigurno: 1. Novi Sad-Budimpesta-Bec-Bratislava-(Prag)-Novi Sad Sigurno Ja sam za ako primas drustvo, deluje mi jako zanimljivo. U koje doba godine bi se islo ? A koliko procenjujem put bi trajao par dana. Plan za 2009,Grcka,do Athin-e,a onda na CRETU,ostrvo je prilicno dugacko ,posle Krita,nazad Athina,pa ako "prelije"love,napadam italiy do napulja kod kumice,a onda kuci na bari,bar,budva ,novi sad.Ovom prilikom pozivam sve zainteresovana da se jave,nema veze sto je tek kraj Novembra(naravno ako bi se prijavilo ljudi(ona stanka kod kumice u napulju otpada,nebi bilo fer ,da joj javim"E kumice evo nas ,prljavi ,ruzni i zli ima nas 10-ak ,je's i gladni i zedni,a ako moze i neka masaza..)To otpada. Ali bi se onda prebacili na siciliju,pa sa sicilije do barija,pa kuci,.Ova tura mi je simpaticna,pre svega sto nezahteva isklucivo Endure(j..ga nemogu ja sa mojim susukijem da vozim 60km po pescanim dinama)a sdruge strane,endurama nece nista faliti ako idu po asfaltu,na kritu ce se vec naci po neki kraci makadam.Eto ovo je sada ukratko,za 10-ak dana ocekujte potpuni izvestaj(itirinirere,stanke,spavanja i to)ne zaboravi te ,sto se ljudi vise prijavi,mogucnost dobijanja SENGENA laksa. P.S Predlozi ,iskustva sve je dobro doslo. Evo ovako ja imam kumu u Atini, a ti imas kumu u Napulju, pa da ih zajedno posetimo. Koliko dana bi trajao put ? To mi je bitno zbog poslovnih obaveza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sada bez sve shale,moja procena je da bi to mogla da bude sjajna turica,moze da se ide ili u maju(he he he,sto se babi snilo;) ili krajem avgusta,zato sto bih da izbegnemo(vec govor u mnozini)najskuplje cene Svega(procitao sam na jednom postu,koji je isto bio vezan za neko grupno putovanje,kako ljudi planiraju da na svaki 4-5 dan prespavaju u hotelu a ovo ostalo satori)to mi se jako svidelo zato sto svakom prija da posle par dana na asfaltu iskulira jedno vece u pravom krevetu)Ovo je najozbiljnija prica,a kako sam i obecao,u sto skorijem vremenu cu da postavim kompletni plan putovanja ,sa proracunom kesha(+,- 5%).Sto se tice duzine putovanja,mislim da je minimum10 dana,a ja licno bih voleo i malo produzeniju varijantu,ali ako bi pao dogovor,onda nema sta,kako se dogovorimo,tako ce biti. P.S A kumice mogu da nam umese gibanicu!!!! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 26, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan OK, samo analiziraj i vremensku prognozu u celoj prici i ako bi mogli neki moteli-hosteli. Samo zato sto nisam bas neki ljubitelj spavanja po satorima, vise bi voleo da se svaki dan okupam i operem potkape gace itd Pa da reci pretocimo u dela.................... p.s. A sto se gibanice tice, imamo je mi ovde kolko oces, bolje nek mese neke lokalne specijalitete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj primarni plan je da kupim novi a prodam stari motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Johhane poslao sam ti neku rutu koju sam dobio na michellin sajtu,ali je kroz italiju,joj sto to lepo izgleda.. njihov proracun je ,za benzin 173€,do putarina jos 50€,kako su to dobili neznam,ukupno 36h voznje i jos po neki detalj evo ti link pa sam pogledajhttp://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam siguran za Grcku , bivsa zena mi zivi u Atini tako da moze da bude od pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 27, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Johhane poslao sam ti neku rutu koju sam dobio na michellin sajtu,ali je kroz italiju,joj sto to lepo izgleda.. njihov proracun je ,za benzin 173€,do putarina jos 50€,kako su to dobili neznam,ukupno 36h voznje i jos po neki detalj evo ti link pa sam pogledajhttp://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr Nisam nista dobio (prazna poruka), al nema veze da racunamo max 300 eura ,al to je u jednom pravcu i jos toliko nazad, jel tako ? Ispravi me ako gresim. Ja sam siguran za Grcku , bivsa zena mi zivi u Atini tako da moze da bude od pomoci. Izvini I ja imam bivsu zenu, nisam joj bio dobar u braku sto bi joj sad bio dobar ? Dosta nam je po jedna kuma, ne treba da budes pod stresom zbog bivse . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm Odlican sajt , ako nemozes da kliknes na adresu idi copy paste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan johann@ Ma naravno da mozemo zajedno. Trenutno razmisljam o recimo polovini juna.Jul mi je zauzet za porodicu i more a avgust mi daleko da cekam. Sto se tice duzine boravka - pa jedno 4-5 dana . Nesto kao produzeni vikend ( sreda popodne/ ponedeljak popodne). Nista ultra brzo. U zavisnosti od toga kako nam ide odlucili bi se za Prag. Sve u svemu opusteno. PS SAmo da znas LANCIA je zakon ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...