Abdullah100k 8 Napisano Octobar 26, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim niko ne planira Grcku. Ja sa zacrtao sebi Grcku za cilj. Tako cu obici sva mesta koja su vredna poseta (a ima ih...), a ujedno otici na letovanje. Prvo bih se popeo na Olimp, pa na Atos, pa obisao Hilandar i jos neka mesta. To mi bio najveci put motorom do sada. Xe xe xe eto ima nas dvojica i plus DARK = 3 Mene je plan do Atine, onda tu malo okolo, pa gore Solun, meteori, Zejtilnik i sl. pa onda na Tasos na more... malo da pocrnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim niko ne planira Grcku. Lose vidis ;D. Pogledaj prethodnu stranu. Opss , sory Dark. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2764 Napisano Octobar 26, 2008 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Za sledecu sezonu jedino sto sam planirao a to je da odem do Cg. na more,motorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim niko ne planira Grcku. Ja sa zacrtao sebi Grcku za cilj. Tako cu obici sva mesta koja su vredna poseta (a ima ih...), a ujedno otici na letovanje. Prvo bih se popeo na Olimp, pa na Atos, pa obisao Hilandar i jos neka mesta. To mi bio najveci put motorom do sada. Xe xe xe eto ima nas dvojica i plus DARK = 3 Mene je plan do Atine, onda tu malo okolo, pa gore Solun, meteori, Zejtilnik i sl. pa onda na Tasos na more... malo da pocrnim Svaka cast... Ipak nas ima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 26, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Za sledecu sezonu jedino sto sam planirao a to je da odem do Cg. na more,motorom... I ja... al' na jedan dan... cisto ono kao... da stavim u rubriku kratke voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, citam ove vase planove, i sad se osecam ko teska sitrotinja... Vise mi se ni ne planira da idem bilo gde. Obecao sam kevi da necu plackati banke, ali sad vidim da cu pre ili kasnije morati da orobim neku, jer ne vidim kako drugacije da vam se pridruzim! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, citam ove vase planove, i sad se osecam ko teska sitrotinja... Vise mi se ni ne planira da idem bilo gde. Obecao sam kevi da necu plackati banke, ali sad vidim da cu pre ili kasnije morati da orobim neku, jer ne vidim kako drugacije da vam se pridruzim! :-\ E majke mi. Ako budes ulazio u tako neki "posao" hocu i ja sa tobom. Pa da onda mozemo i mi na put oko sveta sledeceg leta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto mi u Srbiji, retko da mozemo da priustimo takve stvari, najprostiaj kupovina motora i opreme je cesto zivotna misija, ja sam sparao i na opremi, dok me nije dekno covek na raskrsnici, jos lecim nogu, ali sam kupio jaknu i rukavice i uskoro nadam se pantalone. A da ne pricam da me motor kostao samo 1.6000 E. Meni je indikativno bilo recimo kad je bio onaj cunami na Tajlandu, pa kao pogimuli mnogi nemci, englezi, talijani... I onda idu svedocanstva... Kao neki lik iz nemacke, 26 godina, konobar. I kaze on, ja sam dosao ovog leta da malo vidim sveta, upoznam Tajland.... Uh bre, reko, ovo nama nije moglo da se desi, kao konobar iz Srbije zapucao malo za Tajland, vazi... To je meni tuga, ne kukam uopste za nekim vanzemaljskim stvarima, ali majku mu, nas isto kosta i motor i oprema, i gorivo, i putovanje... ali su nam zato plate desetostruko nize. Majku mu, ocemo li mi ikada vise ziveti kao sav normalan svet...? Kazu analiticari da nam je zemlja u proseku u zescoj depresiji... Ne bi me cudilo uopste da je to istina... Postali smo bre totalni Uzbekistan, samo me izludjuje kad nas ubedjuju da uopste nismo, nego smo malo u reformama... Izvinjavam se na totalnom UFF-u zacetnicima teme, ali imam utisak da vecini nas nije pitanje gde cemo ove godine, vis eje gde sve necemo moci ni ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kako je evro poceo da divlja,tesko da cemo imati i za gorivo za skupove po Srbiji ;D.Nego,ja Grcku ozbiljno planiram na leto.Imam kombinaciju sindikalnu za hotel tamo.Javicu se sa predlozima kad za to dodje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Grcka je super predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Grcka +1! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Grcka je super predlog. Idealno za motore.A plaze su im uglavnom super.Oni i zimi voze bajkove....Lepota....kome trebaju automobili tamo?... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 29, 2008 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan leto 2009 veci krug kroz Greciju..Meteori..Krf..Delfi..Peloponez..Atina..Evia..Solun..Tasos,a dugorocni plan....AFRICA !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 29, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan leto 2009 veci krug kroz Greciju..Meteori..Krf..Delfi..Peloponez..Atina..Evia..Solun..Tasos,a dugorocni plan....AFRICA !! Ti mi citas misli, a i motor umes da izaberes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajmo na leto u BJB voznju po Grckoj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Za sledeci maj-jun u planu je put od nekih 20 000km kroz par pustinja i najvisi put na svetu, na preko 5000m :-*! Treba dosta kockica da se poklopi od finansija, viza, karneta, politicke situacije (nadam se da nece biti ratova tih dana). U svakom slucaju, dacu svve od sebe da se to i ostvari ;D. Sledeca destinacija:: AFRIKA, najmanje do Tanzanije i kilimandzara, a najduze do rta dobre nade, hocu da vidim velike bele ajkule (Hai) u prirodnom ambijentu, pa da se malo zajedno okupamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja napisah na predhodnoj strani da mi je plan Grcka (severni deo). Uslov je da se ukinu vize, odnosno da se pasosi opet viziraju na granici(kao nekad), jer me, stvarno, mrzi da dva puta idem za Bgd ili Nis za vizu da bih negde trosio moj novac. Zbog ovoga nisam ni zeleo da produzim pasos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Octobar 29, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Malo toga planiram unaprijed. Sigurno je Makedonija ( Potfat ili Makedonija rally ili oboje ) i moto susret u Bijeljini. Jer tamo se osjećam kao kod kuće - zaista ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 27 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Za sledeci maj-jun u planu je put od nekih 20 000km kroz par pustinja i najvisi put na svetu, na preko 5000km! Treba dosta kockica da se poklopi od finansija, viza, karneta, politicke situacije (nadam se da nece biti ratova tih dana). U svakom slucaju, dacu svve od sebe da se to i ostvari ;D. Sledeca destinacija:: AFRIKA, najmanje do Tanzanije i kilimandzara, a najduze do rta dobre nade, hocu da vidim velike bele ajkule (Hai) u prirodnom ambijentu, pa da se malo zajedno okupamo. Stvarno ti visok taj put ;D ;D A za Afriku... I tata bi sine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Za sledeci maj-jun u planu je put od nekih 20 000km kroz par pustinja i najvisi put na svetu, na preko 5000km! Treba dosta kockica da se poklopi od finansija, viza, karneta, politicke situacije (nadam se da nece biti ratova tih dana). U svakom slucaju, dacu svve od sebe da se to i ostvari ;D. Sledeca destinacija:: AFRIKA, najmanje do Tanzanije i kilimandzara, a najduze do rta dobre nade, hocu da vidim velike bele ajkule (Hai) u prirodnom ambijentu, pa da se malo zajedno okupamo. Stvarno ti visok taj put ;D ;D A za Afriku... I tata bi sine Ma manijak je to ;D Videces samo kad nam posalje slike sa Rta dobre nade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Barselona motoGP i eventualno neka utakmica na Camp nou(ako se poklopi termin). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan za sad prvo planiram da kupim Malaguti Madision 150 ili 250 ccm za sledecu sezonu, a na leto ja i jos par drugara pravac Split... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Grcku a vidim da nas vec sad ima dosta Afrikanaca pa ne bi bilo lose da bar okvirno predlozimo termin, mislim da je to najtezi deo posla . Bio sam par meseci u Grckoj i za nas je najbolji Maj i eventualno prva polovina Juna, Jako je jeftino za spavanje a i temperature su super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stromer 5 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu ostvariti plan da obidjem Rumuniju na prolece,tura od nedelju ili dve,a posto vidim da jos par ljudi spominje isto mozda bi se mogla sklopiti ekipa, nemam mnogo iskustva na duzim turama ali pretpostavljam da je prava stvar u drustvu (sanjam da odem na Nordkap 2009- sad vec otvorenih ociju,nije mi dobro) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da volio bih da prošpartam CG uzduž i popreko kloneći se asfalta , malo da obiđem Srbijicu , do BiH , Macedonija , AL , ma samo zdravlja , biće svega .poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...