N.F.S. 22180 Napisano Avgust 19, 2021 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nakupilo se vremenom pa sada imam tri komada, radim oko motora pa svaki dinar znaci Prodao bih jedan od ova dva, BMC je od mog motora, kupljen je pre 2 meseca i placen 6900dinara, KN je takodje kao nov (nauljen je pa ne spustam za slikanje). Filteri su perivi, nigde osteceni i potpune funkcije, saljem nauljen, samo da se u kutiju stavi. Za one koji nisu koristili do sada, tela ovih filtera su izradjena od silikona, ne od plastike (da se ne iznenade ) Evo linka, cisto da se vidi za koje modele pasuje. 30 eura cena, koji izaberete, drugi ostaje meni, neka ga za rezervu. Isti KN kao sa slike mi je i trenutno u kutiji filtera K&N air filter SU-6505 for Suzuki GSF/GSX 650/1200/1250 for EUR 62.99 | POLO Motorrad WWW.POLO-MOTORRAD.COM Discover K&N air filter SU-6505 for Suzuki GSF/GSX 650/1200/1250 for already EUR 62.99 secure payment great prices order now Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 19, 2021 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 22, 2021 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije vise aktuelno, ode Mikcu na poklon Sent from my motorola one using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...