Мали Ћаћа 10136 Napisano Jul 20, 2006 Drug član, 4505 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan -------------------------------------------------------------------------------- I ovaj vikend je prosa uz probleme kako za mene tako i za druge "kanadjane".Od nas sest koji smo dosli iz Kanade samo je jedan rodjen u Kanadi svi smo "navrnjeni kanadjani".Po0sto sam dobro opleja u Spokan-u bilo je opet5 radi do ponoci da se motor zavrsi na vrime i tako je bilo.U subotu poslin posla samo Tom i ja polako krenili za Portland.Sve je proslo u najboljem redu.Dosli na stazu prije 23:00.Usput smo pokupili moj novi prednji disk da bi ovaj put ima vise vire u prednju kocnicu i da nebi bilo repriza od proslog vikenda.Mada si me plocice i disk kostali oko $450 us dolara ali vridilo je svakog penija. Diga san se oko 06:00 ujutro(nedilja vec) da bi montira disk i registraciju,tehnicki motora i opreme. E sada je prvi i jedini trening,moran polako da legnu plocice.Motor ide OK,a ja van moran priznati da se me prpa malo kocin suvise rano i polako kroz krivine. Prva trka iman odlican start i cetvrti san di tu pozciju drzin do odrugog kruga i onda opet ona neodlucnosta u mojoj glavi (jeb*ga pad je uradija svoje).Kocin di svi idu pun gas i kad je pocela redaljlka na meni nakon 5 krugova sa 7 ili 8 i u zadnjem krugu mi se motor ugas i to na pravcu.John Martin nije zavrsija trku jer mu je puka kais na kvacilu i jos uz to deklo kavacila je izbija srica da niko nije bija pokraj njega. Vratin se u pit kad ono oper baterija crkla ,a nova samo dvi trke.Nista stvain novu i ajmo opet jovo nanovo Druga trka odlican start opet ali me dancun na Waslake-u i Ron na Nortonu priticu prid prvu krivinu.I tu mi nesto prodje kroz glavi i ja po gasu pa maka pa opet.Pratin iz u stopu njihovi motor su malo brzi na pravcu,ali na kocenju ja ih stizen i nas trojica u borbi za trece misto u Open Vintage i prvo u Super Twins se ne odvajamo jedno od drugog.Vraca mi se samopouzdanje i pocinjen iz kruga u krug da kocin sve kasnije i prolaz kroz krivine sve brzi.Ali ta sjajna borba zavrsava na moju zalost kad si je pulo nesto u getribi na pravcu i pocelo da skalja.Mora san otici u pit jer ako zablokira eto me opet u nivi ,a ja nevi bas nesvidja mi se prasine(ja san dite od kamena ne zemlje). Jesse je pas i to dobro u zadnjem krugu i bija u nesvisti oko 10 minuta.Odvezli su ga u bolnicu i dosa je kuci juce sve je OK sada.Ispalo mu je crivo sa filtera za ulje i po zadnjoj gumi.........Sljedeca trka je u Augustu pa cemo imati vise srice nadan se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 21, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Neda ti se. Pocecu te zvati Gibernau Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jul 21, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što ne prenose SOTP na TV-u, Caco, kada èitam tvoje opise, èini mi se da su trke krajnje uzbudljive. Navijamo za tebe! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 21, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ma mozes ti taman najgori biti mi i dalje za tebe navijamo... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 23, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan "Ako ne postaneš novi prvak ti... Jer dobro znamo svi da najbolji si ti... Nikada ti neæemo okrenut leða mi..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...