jowica 97 Napisano Avgust 18, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mol Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ova avantura započinje onog momenta kada sam pročitao da je Vale odlučio da mu ovo bude poslednja sezona u GP šampionatu, iako sam znao da je na kraju karijere nekako sam se nadao da će poslednji put voziti sledeće sezone za svoj tim. pošto je ovo verovatno poslednja prilika da ga vidim na stazi odlučim se da po svaku cenu odem u Austriju i po poslednji put ga bodrim sa staze. Kreću pripreme: izdavanje novog pasoša po hitnom postupku, zeleni setifikat da sam pelcovan, putno osiguranje sve po protokolu. Odlućio sam se i da tapaciram sedište jer je poduži put prezadovoljan sam kako je ispalo u Temerinu na moto susretu kupio kišno odelo za ne daj bože, odradio mali servis, spakovao torbe i naravno frizura u stilu Rosijeve kacige-makar malo liči 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jowica 97 Napisano Avgust 18, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mol Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Prvi dan putovanja završavam na Balatonu kod Šiofoka usput nije bilo vremena za kotlić pa se jela pašteta. Noćim u kampu Horse Rescue Shelter & International Workshops / Youth Camp predivno brdo sa pogledom na balaton i okolinu zaspao sam pod zvezdanim nebom i dočekao zoru sa izlaskom sunca, džaba sam rasklapao šator 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jowica 97 Napisano Avgust 18, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mol Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Jedina stvar koju sam zaboravio je da odštampam ulaznicu, kolega Bajker vlasnik restorana Bohém Birtok és Csárda mi izlazi u suret i štampa mi kartu. Nastavljam put prema Špilbergu put se odužio više nego što sam planirao jer sam 2x skrenuo pogrešno kod Albukerkija policija preusmerava ne možeš da ideš kuda ti hoćeš, a ni oni nisu sigurni da li me šalju na dobar put pa sam još malo lutao. 9km od staze me hvata pljusak pokisao kao miš stižem na stazu malo posle 14h tamo suvo žurim na ulaza da odgledam trening GP klase stižem na ulaz i tamo mi traže zeleni sertifikat koji mi niko nije tražio tokom celog puta naravno ostavio sam ga dole sa stvarima na motoru, žurim dole pa ponovo gore usput čujem grmljavinu motora ništa mi nije teško mada sam već skomolo(iscrpljen) odgledao treninge vraćam se do motora rezervišem kamp za 1 dan jer mi sutra dolaze prijatelji pa nisam siguran da li ćemo tu i ostati veče opet oblačno ispada kišiaca i tu saznajem da šator koji sam kupio kod kineza malo prokišnjava 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jowica 97 Napisano Avgust 18, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mol Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Subota kvalifikacije lutam po stazi tražim dobro mesto odakle bih gledao trku, ušunjao sam se i na tribine Kurta je moj naslednik Rosija, mada Rosija niko ne može naslediti. na stazi se nalazim sa prijateljima kasnije sledi roštiljanje uz rakijicu i pivce 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jowica 97 Napisano Avgust 18, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mol Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja Trka još malo žute boje sunce prži na stazi, lutamo sa jednog kraja na drugi voze se moto3 koje su najbučnije , moto2 i dugo očekivana kraljevska klasa sve se žuti mada smo u Austriji gde je KTM domaći, trka je bila ludnica da je Valentino ostao na 3. mestu zasigurno bih preskočio ogradu pa makar bio za života banovan neopisivo je bilo biti tamo u tim trenucima 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jowica 97 Napisano Avgust 18, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mol Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan posle trke pakujem stvari i krećem put nazad. Noćim u Utenburgu Pension Simon kod Janike rumunski Madjar pošto sam iz vojvodine pomalo razumem Madjarski. Jani me ponudio šnapsom(Rakijom) popili po jednu, pa josš jednu, pa još jednu... završilo se kasno uveče svaku čašicu sam ga sve više razumeo 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jowica 97 Napisano Avgust 18, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mol Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Uživancija je bilo voziti putevima Austrije predeli su kao iz bajke 12 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
busa 021 7 Napisano Avgust 18, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: srbobran Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Avgust 18, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 sprint Prijavi odgovor kao problematičan Bravooo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako se osećaš, to ostaje za ceo život, ja još pamtim Rijeku i sve druge 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore, tako se voli, vozi i navija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Avgust 19, 2021 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo matori, zavidim ti... Ne toliko na frizuri koliko na oproštaju od jednog jedinog, najboljeg od najboljih, neponovljivog Rossija. , 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5505 Napisano Avgust 19, 2021 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Alo komšija iz Mola. Svaka čast na putovanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 722 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 1121 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Frizura je originalna,puno dobrih kilometara.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Avgust 19, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Bravoo. Nešto slično sam želeo da uradim, ali su se stvari iskomplikovale. Uz ovaj putopis, na trenutak sam odlutao tamo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...