GoshaNS 1 Napisano Avgust 18, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, Novi sam član, pa je red da se predstavim. Ja sam Goran iz Novog Sada. Nedavno sam položio za A kategoriju. Do sada sam vozio samo skutere (do 50ccm). Planiram da kupim Yamahu Virago 535. Možda je malo jače za prvi motor, ali probavao sam chopere od 125 i 250 kubika (yamahe) i delovale su mi prilično slabo i tromo (možda je razlog mala kubikaža, a možda i stanje tih motora koji su 20+ godina stari). Ne tražim jak motor za divljanje (imam 34 godine, neću da se iživljavam), ali mi ipak treba nešto jače od 125/250ccm, da mogu sa lakoćom da savladam Frušku Goru :-) Ako ne nađem Virago, druge opcije su neki klasici slični kao Honda cb650, Honda VT500, Kawasaki Z400 LTD itd. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Avgust 18, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savic96 0 Napisano Avgust 19, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: petrovac Motocikl: yamaha virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan ja sada polazem za a, i virago 535 mi je prvi motor i mogu ti reci da sam prezadovljan njime msm da neces pogresiti :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...