zodini 1303 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan jedino vozilo koje mogu da vide je TENK OFARFBAN U FLUORESCENTNO ZELENU jer su jedino od njega slabijial hebi ga kadide na gusenice al ne na dva tocka... juce sam hzteo da se zakucam u bok nekog keddija koji me je iseko sa leve strane usavsi mi u traku a kad sam ga lepo prestigo i parkirao pored puta reko mi je jbg izvini nisam te vido (nosim fluorescentno crvenu jaknu , stalno upaljeno dugo svetlo i imam 190cm????????) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, na motorima smo potpuno nevidljivi. nema veze sto mi non stop gori far, zadnji put kad sam imao raspravu sa covekom u Audiju koji me je isekao kao puter receno mi je - crn ti je motor, crna jakna, crna kaciga, pa kako da te vidim....- Ja pitam " a sta je sa upaljenim svetlom i sirenom na koju sam seo??????!!!!????", a on kaze "jebi ga, izvini". Ja sam kriv. Nevidljiv sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 23, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako saobracajca na motoru uvek vide? ??? E OVO JE PRAVO PITANJE! Nosite flurescentne prsluke, nisu lepi al nisu ni skupi a povecavaju sanse da vas vide... moracu da uvedem u praxu to sa flurescentnim prslukom ... inace mi je jakna sarena i uochljiva al' zeleno je zeleno (pogotovo sto neko moze da pomisli da je pandur na motoru) Ja sam experimentalno nosio dve nedelje prsluk ;D Zakljucak: TREBA GA NOSITI ;D ;D svi su mi se pomerali misleci da sam policajac ;D Pogotovu ako je tmurno vreme OBAVEZNO nositi, nemojte da vam je tesko Malo smo izoffovali ali bezbednost je u pitanju. Meni su ti prsluci gadni koliko hoces. Imam jedan pod sedistem, ali ga nikada nisam obukao. Valjda sam iskompleksiran... Odsekao sam se od Vukana kada smo isli za Padinu. Razmisljam, zasto marsovac prati kolonu bajkera... A bas sam hteo da da ga zgazim i do 70km/h. ;D ;D ;D Ekperimentalno cu ga probati sada u subotu kada budemo isli za Rajac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Kum 0 Napisano Octobar 23, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda je najbolje da ofarbamo motore i kacige u belo i obucemo te fluorescentne prsluke kao marsovci pa da vidim ko nas nece videti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ovo je jedino resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...