shlem 8604 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam kupio neki kineski kofer, trebao mi je naslon za kofer. E sad reših ka to sam da napravim pa šta Bog da. Inače sam zanatlija svašta nešto znam i umem pa da pokušam, ako ništa drugo. Šta će stolar nego dasku u ruke, obradio na zamišljene dimenzije i oblik. Pošto mi se drugar bavi obućarstvom, kod njega sam našao nekoi veštak (skaj), koža mi bila predebela za rad, pa su mi njegove radnice iskroile i prštepale, a ja odradio tapetarski deo. Sve u svemu, to izgleda ovako. Ima po koja mana, mogao sam neke stvari bolje, ali nije loše i radi posao, Hanuma i ja za vikend do Divčibara, ma ko šećer, bez primedbi. 11 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15265 Napisano Avgust 10, 2021 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, shlem je napisao: Pošto sam kupio neki kineski kofer, trebao mi je naslon za kofer. I da nije Kineski ovo je bolje od svih onih "markiranih", imao slicno pa nabavio original Givi, zena odlepila, skinuo djubre i vratio ovakav, mir u kuci i voznji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1081 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i mene čeka sledeći vikend. Isto kineski kofer. I ja sam u glavi imao ovo isto, samo je pitanje kako ću sprovesti. Alat imam ali znanje skromno. Dilema mi je kako da presvucem a da se to ne vidi previse sa zadnje strane ? Da li ovo sašivena obloga pa navučena na dasku i sundjer ili je heftano sa zadnje strane ? Ako imas neku sličicu u toku rada, bilo bi ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 375 Napisano Avgust 10, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan covek je lepo prosio prednju stranu...pa je sve to lepo nategao preko sundjera i zaheftao sa zadnje strane moze da se uradi na vise nacina i cak da bude ergonoski... ali ako je motor napolju...ako pokisne....eko koza se brzo unisti Promenio Avgust 10, 2021 član VIRGO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8604 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako sašivena prednja strana, zalepio sam sunđer 2cm na dasku i sve priheftao sa zadnje strane. A inače sam i na dasci skinuo ivice da materijal nije previše zategnut preko oštrih ivica. Nažalost nemam slika u toku rada dok sam lepio i priheftao za dasku. Inače samsa prednje strane probušio dasku i stavio dve unit matice, tako da sam kroz kofer ušrafio sa dva šrafa M6. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1081 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako sam i ja mislio, identicno,samo sto nema sanse da ja ovako lepo uradim, ali probacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8604 Napisano Avgust 11, 2021 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @lemy nemam sad vremena, a idem i na odmor, ako ti nije žurba u toku septembra napravićemo nešto i za tebe, drugarski naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1081 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije naravno. Samo što ja volim da sam nesto napravim pa sam juce kupio materijal da probam za vikend. Mada, nisam stručnjak u ovom , pa racunam na pomoc kada se vratis sa odmora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8604 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Može naravno, čujemo se kad se vratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...