Bocciaa 101 Napisano Avgust 9, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo motociklista iz Kotora WWW.VIJESTI.ME Saobraćaj je bio u prekidu više od dva i po sata Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Avgust 9, 2021 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Žali Bože mladosti... 19 godina samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3436 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 952 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan To jutro sam oko 5 ujutru pio kafu u Djenovićima. Iznad apartmana, je magistrala. Tako je projurio mitociklista uz šaltanje na gore,prema Perastu. Izuzetno ubrzanje, a taj put bezmalo i da nema neki duži pravac. Gotovo sam 100% siguran da je to bio on. Gledajući kako voze zujalice u japankama po CG i bez kacige, ne bi me začudilo da je i on bez opreme bio. Žali Bože, dete takoreći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...