N.F.S. 22074 Napisano Avgust 6, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, kao sto naslov veli ... ....Kupio bih maksi skuter, trazim lepo odrzavan i u sto boljem stanju, ne krpljeno ili ono gde plastike ne "leze" lepo. Honda silver wing ima prednost, ovaj noviji model, bilo 400 ili 600ccm. Mogu (skuteri) i od drugih proizvodjaca, ne ispod 300ccm Beverly me ne zanima niukakvoj izvedbi! Oglase "listam" i sam, te vas molim da mi linkove ne prosledjujete. Kofer pozeljan ili bar nosac istog. Hvala, Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Avgust 6, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Temu zakljucavam, mislim da sam nasao trazeno Hvala drugarima koji su na PP ponude poslali. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...