amos011 46 Napisano Avgust 5, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ode nam sva mladost.... decko 27 godina... https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3373279-nesreca-kod-smedereva-poginuo-motociklista-udario-u-automobil-pa-u-banderu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3408 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 947 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. A novinari što znaju da seru, pa to nema premca. "Kako smo čuli on je valjda vozio malo brže, pa je udario u automobil koji mu je dolazio iz suprotnog smera. " Nema šanse da je automobil udario u njega, samo motociklista u auto može da udari i to ako brzo vozi. Jedite novinari sav shit ovog sveta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja Ginemo kao muve. Delimično smo i sami krivi. Zaista ne pazimo, vozimo brzo, obilazimo, ne poštujemo punu liniju. Mene je juče jedan skuteraš skoro udario, ušao u moju traku i leluja levo desno. Meni došlo da ga nabodem, mogu da zamislim šta misle vozači automobila. Čuvajte se, ko se čuva i Bog ga čuva 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Avgust 6, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sve deca od 20 do 30 godina. Tuga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...