aca-pn 6429 Napisano Novembar 5, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Flah je pri padu primio deo sile udarca, ostatk je odradio auspuh na koji se flah naslonio prilikom pada. Da nije bilo auspuha iskrivio bi se skroz. Tacno se na slici vidi kako je flah krenuo da se uvija oko auspuha, sad je ispravljen, ali luk uvijanja je ostao. Da je umesto flaha iskoriscen L profil ili cev, bila bi druga prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Flah je pri padu primio deo sile udarca, ostatk je odradio auspuh na koji se flah naslonio prilikom pada. Da nije bilo auspuha iskrivio bi se skroz. Tacno se na slici vidi kako je flah krenuo da se uvija oko auspuha, sad je ispravljen, ali luk uvijanja je ostao. Da je umesto flaha iskoriscen L profil ili cev, bila bi druga prica. Aco kako ti predlazes da se uradi kres bar. Mislim na oblik i kacenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 6, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ja nekom da namecem oblik. Oblik neko izabere, pa onda vidimo gde moze da se zakaci da bude jak i cvrst oslonac i da li je taj oblik uopste moguc. Konkretno kod ovog krasbara ja bi samo umesto flaha stavio cev kao na slici, ostalo je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa cevkom uopste nije lose! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Primjetio sam da mi je u zadnja 3-4 dana poceo da balavi prednji amortizer. Koliko je to hitno da se sredi i dali moraju obadva da se urade istovremeno. Interesuje me i dali je komplikovano da to sam uradim Ima li neko iskustva sa tim ili pravac servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nije nista hitno bas, jer pretpostavljam da primjecujes tragove ulja na hromiranim stapovima. Otisli su semerinzi, koji su jeftini potrosni dijelovi. Ako nisi nikad to radio, pozovi nekog iskusnijeg bajkera na pivo. Ujedno ces promijeniti i ulje, tako da ce azdaja spremno docekati sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Nije nista hitno bas, jer pretpostavljam da primjecujes tragove ulja na hromiranim stapovima. Otisli su semerinzi, koji su jeftini potrosni dijelovi. Ako nisi nikad to radio, pozovi nekog iskusnijeg bajkera na pivo. Ujedno ces promijeniti i ulje, tako da ce azdaja spremno docekati sezonu Ok ako nije bas hitno jer sam mislio sutra, ako bude suvo vrijeme, otici na malu voznju preko Bajne Baste, Srebrenice, Vlasenice, Sokolac, Rogatica pa u Visegrad. Jedan lijep krug. Mada kakve sam srece sigurno ce kisa A sto se tice iskusnog bajkera u Visegradu,hehehehe, lakse je doci do cisterne piva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan To znaci da ces i kroz Bratunac . Javi se da pijemo kafu 065 962 809. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan To znaci da ces i kroz Bratunac . Javi se da pijemo kafu 065 962 809 Broj memorisan. Ako nebude kise vidimo se na kafi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranEN 0 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao (EN500)iz Hamburga,veceras ocarinio i platio PDV.Slike i prica neki od sledecih dana. Pozdrav za drustvo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svarog 1 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Moje mezimce , samo jos crash barovi , bisage i zadnja guma i mogu na long road down Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 11, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao (EN500)iz Hamburga,veceras ocarinio i platio PDV.Slike i prica neki od sledecih dana. Pozdrav za drustvo ;D Svaka cast majstore, neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao (EN500)iz Hamburga,veceras ocarinio i platio PDV.Slike i prica neki od sledecih dana. Pozdrav za drustvo ;D Da te dugo i sa srecom sluzi. Pricu, a i neku sliku ocekujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 11, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao (EN500)iz Hamburga,veceras ocarinio i platio PDV.Slike i prica neki od sledecih dana. Pozdrav za drustvo ;D Pa druze nemoj nas drzati u neizvjesnosti. Daj neke slike, nestrepljiv sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranEN 0 Napisano Novembar 12, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika samo da provalim kako se postavljaju.Inace masina je strava,prezadovoljan sam kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao (EN500)iz Hamburga,veceras ocarinio i platio PDV.Slike i prica neki od sledecih dana. Nek te dugo sluzi i puno bezbednih kilometara ( koja je bila cena? ako nije tajna).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranEN 0 Napisano Novembar 14, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za dustvo. A sada da vam napisem kako sam kupio Kawu. Posto sam ustekao nesto love resih da si kupim motor.Nekako su me oduvek privacile enduro masine pa je to prvobitno i bio moj prvi izbor.Posle prilicno posecenih i procitanih diskusija odluci se za KLE 500.Ali kad sam pokazao mojoj boljoj polovini taj motor,nije joj se bas svideo i predlozila da pogledam coper.Da sad ne duzim odlucim se za copera.Ali kog/Pa opet internet diskusije bla, bla,bla i dodjem do EN500.Dosta veliki ,500 kubika,50 ks,udoban ...... Sad trazenje i opet internet:Nemacka ,Holandija,Italija i Svajcarska.Zakljucak:sve sto iole vredi mora pristojno i da se plati.Gledao sam ja i ovde kod nas ali nisam bio spreman na te kombinacije a i nisi tu nikad siguran sta si kupio,svi bi da nesto zarade.Resm da cu da uvezem samo kad ispadne ono sto trazim i da to mogu da platim.Posto imam zeninog strica u Hamburgu dogovorim sanjim da nadjem motor u krugu od njega 100 km a on da ode da pogleda pa ako valja da pazari....Nadjem ja masinu 40 km od strica javim njemu on povede svog poznanika(bajkera) odu kod Schvabe kuci pogledaju kupe oteraju kod strica u garazu i tu oni zavrsavaju njihov zadatak.Samo da kazem da je cena na mobile bila 1950 eura.Kad sam zvao strica da ode da pogleda kazem da ako je motor onakav kao na slici da mu skine na 1600 ako da,da, ako ne nikom nista.Ode ti lepo strikan kod schvabe sa pricom ono"kupujem za zeta u Srbiji on ima 1500 ako oces ,oces ako ne idem da trazim dalje".....Pazare oni za 1500 plus, dobijem i bisage, gratis, nisu kozne ali su gratis. Sadnastaje jebada oko dovoza ,kome god pomenes Hamburg jao pa to je daleko....Nadjem coveka ovde iz Loznice -moze li -moze-koliko -300- vazi.Sad jebada oko kupoprodajnog ugovora,mora da bude overen prc...nadjem i to za 20E,pa punomoc za coveka da moze da doveze motor i da napravi ulaz za carinu na moje ime.Sve ja to pribavim dam ovome sto ide po motor i cekam .... Natovario cova motor u Hamburgu u kombi dovezao na carinski terminal,spedicija.......Na carini i u spediciji sve zavrsio za 1h i oterao motor kuci. troskovi: -motocik 1500, -dovoz sa prijavom za carinu i terminalima 350, -cariniku 50, znamo zasto -spedicija+carina +PDV 170 -overen ugovor 20 Suma oko 2100 evo za sada samo dve slike koje i nisu bas nesto,mnog bolji u stvarnosti a jos kad ga uglancam ;D Kawa je 1994 17000 -orginalna kilometraza prvi vlasnik 1941 god drugi vlasnik 1955 god treci ja gume nove ulje promenjeno u Maju na tehnickom 23.05.2008: na leru 1240o/min (dozvoljeno od 1200-1400) emisija CO 2.2 (dozvoljeno 4.5) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svak čast, čestitam ti od sveg srca.. Takav je bio i moj prvi bike, potpuno isti, a interesantno je da je i on stigao iz Hamburga Ko ti ga je doterao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan E pa ssvaka cast majstore Kawa super izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor.Imas puno vremena do proleca pa ga kompletnog ispoliraj,a nakon toga sipaj i VOZIIIIIIIIIIIIIII. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svarog 1 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Pravio sam zadnju torbu za moj en 500 i evo vam samo jedan detalj . Toliko volim pivo da je steta i cep baciti od njega ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranEN 0 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotografija od danas: Kako da mu ispoliram one delove na masini koji su nekako pobeleli (kao da im je so izbila)?Ajde ako ko zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotografija od danas: Kako da mu ispoliram one delove na masini koji su nekako pobeleli (kao da im je so izbila)?Ajde ako ko zna. Naravno da zna!Ja prvo osmirglam sa 800 vodenom, pa posle sa 1200, na kraju sa 2000 dok se ne usija! Posle pasta za poliranje i po mogucstvu masinski, ako ne onda trljas do iznemoglosti i ima da budu kao ogledalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Free.Purol pasta je najbolja,ali je nateze raditi sa njom.Ja sam svoj motor kompletnog ispolirao ukljucujuci i prednje stapove na nacin koji je objasnio Free.Aluminijumski delovi posle toga budu kao niklovani.Posle je dovoljno dva puta godisnje preci sa never-dul-om ima ga u louis-u.Sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pravio sam zadnju torbu za moj en 500 i evo vam samo jedan detalj . Toliko volim pivo da je steta i cep baciti od njega ))) Aj prvo pokazi(slikom) pa kazi kako si napravio torbak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...