bigbad86 825 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kolege koje voze EN 500c da znate da na vash EN pasuje championov filter ulja koji nosi oznaku f128 i koshta 300 i neshto dinara umesto tamo nekih 700. Pasuje knap, chak je i malo vece zapremine. malo. Dobra i korisna informacija E al pazi ovo je za EN 500 C. Za EN 500 B isto pasuje dal f122 ili f126 ne znam tachno uglavnom skinite filter odnesite oni sa shublerom provere navoj i to je to. Shto bih placao 700 i neshto kad mogu 300. Ovaj moj ja mislim da ide u Opel Corsu al nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Model A3 ima zapreminu 11 lit. od čega je 3 lit. rezerva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Kolege koje voze EN 500c da znate da na vash EN pasuje championov filter ulja koji nosi oznaku f128 i koshta 300 i neshto dinara umesto tamo nekih 700. Pasuje knap, chak je i malo vece zapremine. malo. Dobra i korisna informacija E al pazi ovo je za EN 500 C. Za EN 500 B isto pasuje dal f122 ili f126 ne znam tachno uglavnom skinite filter odnesite oni sa shublerom provere navoj i to je to. Shto bih placao 700 i neshto kad mogu 300. Ovaj moj ja mislim da ide u Opel Corsu al nisam siguran. Na svakom en modelu je isti filter ulja, uopste, masina je 95% identicna tako da ako moze na C moze sigurno i na A i B model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kolege koje voze EN 500c da znate da na vash EN pasuje championov filter ulja koji nosi oznaku f128 i koshta 300 i neshto dinara umesto tamo nekih 700. Pasuje knap, chak je i malo vece zapremine. malo. Dobra i korisna informacija E al pazi ovo je za EN 500 C. Za EN 500 B isto pasuje dal f122 ili f126 ne znam tachno uglavnom skinite filter odnesite oni sa shublerom provere navoj i to je to. Shto bih placao 700 i neshto kad mogu 300. Ovaj moj ja mislim da ide u Opel Corsu al nisam siguran. Na svakom en modelu je isti filter ulja, uopste, masina je 95% identicna tako da ako moze na C moze sigurno i na A i B model. Moguce poshto je meni savet dao lik koji je vozio LTD 450 koji je skoro identichan.... Njemu je isho drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, trenutno sam na viragu 125, ali planiram da na zimu uvezem jednog en-a iz nemacke! Interesuje me da li ima indikator goriva, posto na viragu nemam pa je provera goriva krajnje primitivna, a u mraku skoro nemoguca? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nema indikator goriva. Moj zahvata 15 litara goriva i svaki put kad predjem 200 kilometara ja sipam do chepa. I uvek tako. Kad stanem na pumpi pogreshim za 0.2 lit kolko ce da stane najvishe. Srecno sa mashinom, dobar je motor i jeftiniji za odrzavanje od drugih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Jul 25, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze da se ugradi nekakav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze da se ugradi nekakav? E, to cesh morati nekog masjtora da pitash... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan trebao bih mozda da dodjem uskoro u posed jednog EN-a ali mi se nekako cini da je on najmanji u odnosu na slicne modele. Ja imam 187cm i 115 kg i ne bih voleo da izgledam smesno na motoru kao ni da mi kolena udaraju u korman i slicno. Jel ima nekih krupnijih vlasnika koji mogu da napisu svoja iskustva i koliko se dobija sa shirim kormanom i produzenim komandama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Vako. Ja te šišam po težini (za malo) ali zato si malko više duži od mojih 174, stojeći, ispravljen, sa visokom frizurom Za položaj nogu sam malo morao da pomeram naknadno ugrađene plaforme prema dole i prema napred ali ne koliko sam video da se može uraditi na ovom motoru, tako da predpostavljam da bi mogao da se nekako smestiš sa ispruženim nogama i maksimalno pruženim komandama. Širi volan ti ne treba osim ako ne težiš ka takvom imidžu. Ovome su su glovi divno podešeni tako da su podlaktice i šake savršeno opušteni. Osim što se držiš da ne padneš pozadi kad daješ gas Sedište izdržava našu težinu ali dupe oseti vožnje duže od 250 km. Po mom mišljenju bi trebalo preraditi sedište u nešto slično Yamahama drag star 650-1100 bar po obliku. Što se tiče veličine veći je od starih Virago Yamaha ali zgrčeniji od novih Drag Starova. Ne znam šta si mislio pod slične modele, ovo je ipak samo pola litre. Inače sam motor je totalno antikruzerski, voli i da čangrlja na 1500 obrtaja ali voli i da se zavrti (isti motor u GPZ 500). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ne ostaje mi nista drugo nego da probam pa ako lezi onda lezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam produzene komande za osobu tvoje visine a visok sam 181. Dohvatam ih i vec sam se navikao da su mi malo velike al navika je chudo. Produzene su ekstra za magistralu ili otvoreni put al malo pogorshavaju stvari u gradu. Al vrh izgledaju i odmaraju noge ako se urade po merama (shto kod mene nije sluchaj malko su mu daleko) S obzirom shta si vozio do sad En 500 ima da vozish max 3 dana jel je ipak to 2 cilindra sa "samo" 50 konja... Ima ti dosadi dok si reko keks... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam produzene komande za osobu tvoje visine a visok sam 181. Dohvatam ih i vec sam se navikao da su mi malo velike al navika je chudo. Produzene su ekstra za magistralu ili otvoreni put al malo pogorshavaju stvari u gradu. Al vrh izgledaju i odmaraju noge ako se urade po merama (shto kod mene nije sluchaj malko su mu daleko) S obzirom shta si vozio do sad En 500 ima da vozish max 3 dana jel je ipak to 2 cilindra sa "samo" 50 konja... Ima ti dosadi dok si reko keks... to da ce mi dosaditi verujem,mislim da ce mi biti dosadan i pre ta tri puta ali dok se ne dodje do nekog novca i neke prave zverke moracu malo da vozim i takav bicikl ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo druze, izvini shto nemam blize slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan auuu ovaj tvoj je bas dobar....mada sinoc je stigla zver za divljanje tako da verujem da ce mi povremena voznjica na EN-u prijati za promenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan od veceras sam i ja u sekti ENovaca.... pazario sam EN500 iz 1995god,presao 18000km,totalno fabricki sve na njemu....i moram priznati da sam poprilicno pozitivno iznenadjen jer do sad nisam imao priliku a ni zelju da vozim takav tip motora....evo sutra krecem i zvanicno sa njim u prvu voznju na moto skup u banju koviljacu. Jedino mozda sto me nervira jeste zvuk koji ima kao neka 125ica ali verujem da otvoreni izduvi resavaju i taj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranEN 0 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom i dobro dosao u familiju.Mozda se danas i vidimo u Banji. Nego, da ne otvaram nov post ,sajla kvacila samo sto mi nije pukla.Ima li ko predlog resenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom i dobro dosao u familiju.Mozda se danas i vidimo u Banji. Nego, da ne otvaram nov post ,sajla kvacila samo sto mi nije pukla.Ima li ko predlog resenja? zameni je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan par novih slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Avgust 16, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Inače sam motor je totalno antikruzerski, voli i da čangrlja na 1500 obrtaja ali voli i da se zavrti (isti motor u GPZ 500). moze li neko objasnjenje... ??? p.s. razmisljam da uletim jednog dana u vasu sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Inače sam motor je totalno antikruzerski, voli i da čangrlja na 1500 obrtaja ali voli i da se zavrti (isti motor u GPZ 500). moze li neko objasnjenje... ??? p.s. razmisljam da uletim jednog dana u vasu sektu samo to sto je motor isti kao u gpz ti sve govori. s tim sto je prenos tako uradjen da mozes da ga vozis i na jako malo obrtaja....ali isto tako mozes da ga zavrtis u bas lepe obrtaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio da su od 1994-te, isporucivali modele sa spicama a ne aluminijumskim tockovima ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio da su od 1994-te, isporucivali modele sa spicama a ne aluminijumskim tockovima ??? ??? jos neki su mi to rekli.....jebem li ga...moguce da su tockovi promenjeni....o5 mi je utisnuto na svim delovima sem tockova gde sam mogao da ih nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio da su od 1994-te, isporucivali modele sa spicama a ne aluminijumskim tockovima ??? ??? I ja imam istu informaciju. jos neki su mi to rekli.....jebem li ga...moguce da su tockovi promenjeni....o5 mi je utisnuto na svim delovima sem tockova gde sam mogao da ih nadjem Moguce da su se bivsom vlasniku vise svidjale alu felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...