zoleprole 65 Napisano Sreda u 14:46 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Da, i meni tako, malo sam zagledao na kom principu radi noga, i ona je namerno ostavljena da ima lufta na šarafu koji prolazi kroz nju, pa ne znam da li to tako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris80 0 Napisano Sreda u 14:47 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, zoleprole je napisao: Da, i meni tako, malo sam zagledao na kom principu radi noga, i ona je namerno ostavljena da ima lufta na šarafu koji prolazi kroz nju, pa ne znam da li to tako treba. Verovatno treba, ali kad se osloni do kraja drži dobro, ne mrda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 65 Napisano pre 15 sati U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Jel možeš da mi slikaš odozdo kako je pričvršćena noga za šasiju, ako te ne mrzi, ili neko drugi ko je raspoložen. Kod mene ima šraf koji prolazi kroz nešto kao slovo U, a u sredinu je ubačena noga kroz koju prolazi šraf, a sa druge strane je matica. Noga ima lufta oko šrafa pa otud i taj efekat da noga malo sklizne kad se nasloni motor na nju. U principu samo jačina šrafa drži nogu, a noga drži motor, malo mi to.....onako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris80 0 Napisano pre 11 sati U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, zoleprole je napisao: Jel možeš da mi slikaš odozdo kako je pričvršćena noga za šasiju, ako te ne mrzi, ili neko drugi ko je raspoložen. Kod mene ima šraf koji prolazi kroz nešto kao slovo U, a u sredinu je ubačena noga kroz koju prolazi šraf, a sa druge strane je matica. Noga ima lufta oko šrafa pa otud i taj efekat da noga malo sklizne kad se nasloni motor na nju. U principu samo jačina šrafa drži nogu, a noga drži motor, malo mi to.....onako. Evo slikao sam iz dva ugla, mislim da je i kod mene baš tako kako opisuješ. Šraf je tanji od rupe na nožici kroz koju prolazi i zato nožica može da šeta kad se optereti, a nazad je vraća opruga kada se motor ispravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris80 0 Napisano pre 11 sati U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog prljavštine ispod nožice, ne stigoh još da sredim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 65 Napisano pre 11 sati U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako je kod mene, glava šrafa je od spoljne strane pa ne može da se skine pošto smeta auspuh, i ima dosta lufta u tom srednjem delu gde prolazi kroz ram od motora, i sa druge strane je samo matica. Znači kada se nasloni motor na nogu taj šraf se malo iskrivi u tom prolazu kroz ram, pošto ima lufta, i onda noga još malo sklizne dok ga šraf ne ukoči. Faktički jeste ceo motor oslonjen samo na taj šraf. Valjda kawasaki japanci su znali šta rade, pa neće pući šraf, mada sam vidjao puknute šrafove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris80 0 Napisano pre 11 sati U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neće garant, tako i treba da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...