Jump to content

Moto Zajednica

Tuzakanje miliciji

Recommended Posts

• Drug član, 1359 postova

Dali ste stali nekad kod patrole saobracajne policije da prijavite nekog kolegu vozaca  ;D , zbog recimo nemanja signalizacije na zadnjoj strani vozila ili neceg drugog?

Ja sam pre jedno cetri godine vracajuci se iz Guce prijavio kolegu  ??? vozaca kamiona koji mi nije dozvolio da ga obidjem na obilaznici oko Gornjeg Milanovca . I ako sam palio migavac kad god bih krenuo u obilazenje i on bi dodavao gas i ubrzavao. Na kraju sam ga obiso preko pune i pobego mu malo a onda uspori zbog omiljenog mesta za radar. Kad ono stvarno omiljeno mesto ,radar je bio tamo. Stanem ,odmah izadje saobracajac da vidi sto stajem kad me nije zaustavio a uz to otkrivam ih .Objasnim mu na brzinu da ima jedan kolega sa kamionom koji vozi kamion nocu bez ijednog svetla pozadi ukljucujuci i stop svetla . Koji jel ovaj , jeste taj .Po licu sam video da je odusevljen dok me je pozurivao da idem a on brzo izleteo na put da ga zaustavi. Iako sam stajao posle na jednom prosirenju pola sata nije se pojavio .

Nisam pristalica tuzakanja ali ovaj me bio iznervirao samo tako. Bas me interesuju vasa iskustva .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova
  • Motocikl: 4x4

Vracao sam se sa skupa u Pancevu kada su dva kamiona pocela da se trkaju i mene sabila uz bankinu. Tu sam ih kasnije prestigao i krenuo da zaustavljam ali mi se ovaj zalepio na tablicu, tako da sam video da nema sale. Opicio sam Kawu do daske da pobegnem od ludaka. Trazio sam patrolu, ali je nigde na celom pancevackom putu je nije bilo. Onda sam presao most i stao u 29.novembru i cekao kamione da se sam razracunam. Sacekao sam ih , svirnuo, oni stali i izaslo njih 4-5, video ja odrace me i pobego ko pi.ka.

• Ne silazi, 5546 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Jednom prilikom. Vracao sam se sa Kopaonika sa ski vikenda i suludi vozac jos suludijeg autobusa, znate onaj sto je nakrivljen na jednu stranu i purnja kao lokomotiva, preticao je autobusom sve zivo pa cak i cele kolone automobila, neke i preko pune linije. Kao da je sam djavo usao u njega i terao ga u neko ludilo. Vec smo u kolima poceli da komentarisemo da bi dobro bilo prijaviti ga nekoj patroli dok ne bude kasno. Kad smo stali u kafanu kod Maglica, kao poruceno tu je za jednim stolom bila policijska patrola ??? koju smo upoznali sa ponasanjem doticnog vozaca autobusa. Odmah su reagovali i pozvali neku patrolu da ga zaustave.

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Imao sam takve slucajeve ali nisam prijavio ali danas za malo.Moj prijatelj je danas vozio cetvorogodisnjeg sina na rezervoaru honde cbr1000f i to po celom gradu.doslo mi je bilo da ga prijavim i da mu oduzmu i motor i voz.dozvolu i da ga oteraju u centar za socijalni rad.Poludeo sam.

• U prolazu, 81 postova

Mislim da po zakonu imate pravo da vozite dete do 7 god ispred sebe na motoru  a kad napuni 7 god mora da se vozi iza vas .....Barem sam tako procitao u zakonu ...Ma zbog tih debila sto nas guraju sa kolima zalecu nam se od pozadi treba da stavimo kamere i napred i nazad kao ona dvojica na BMW motorima sto proputovase svet . Snimis prebacis na cd i pravo u Policiju sa dokazom a ono jos bolje  oni taj snimak uz prijavu sudiji. Pa zamislite kad pocnu da se cepkaju kazneni kuponcici sa vozackih dozvola kad uvedu nov zakon .

• Zainteresovan, 925 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Mislim da po zakonu imate pravo da vozite dete do 7 god ispred sebe na motoru  a kad napuni 7 god mora da se vozi iza vas .....Barem sam tako procitao u zakonu ..

Ako za kola vazi pravilo da dete mladje od 12 god ne sme napred da sedi zasto bi onda za ime boga zakonom bilo dozvoljeno detetu od 7 godina da se vozi na rezervoaru motora od 1000cc a znamo svi da su kola daleko sigurnija od motora.

• Svrati ponekad, 212 postova

Iz ZOBS-a

Član 39.

Vozac bicikla ili bicikla sa motorom ako je stariji od 18 godina sme da prevozi samo dete do 7 godina starosti, i to ako na ovakvom vozilu postoji posebno ugradeno sedište ispred vozaca. Vozac motocikla sme da prevozi samo lice starije od 7 godina, ali samo na sedištu namenjenom za prevoz lica i to tako da ovo lice opkoraci vozilo. Vozac motocikla ne sme da prevozi lice koje je pod uticajem alkohola, ili koje ne može sobom da vlada.

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Letos prelazim Brankov most kad batica ladno sa skuterom pun  gas trotoarom ??? ??? A na njemu full oprema: papuce, sorc i majca na bratele :o

Da nije bilo pesaka jos da precutim,medjutim malte ne koliko auta na mostu toliko i pesaka. Ja udri po gasu i do semafora u Brankovoj ulici gde je non-stop drug plavi ;D I odma mu kazem da mu ide jedan bez kacige i jos vozi trotoarom :o  Savesni predstavnik vlasti se provuce izmedju automobila na semaforu i zaustavi nightridera ;) Mozda sam pi..a, ali nisam izdrzao. Prvo sam pomislio da moja sestra sa klincima ide tim trotoarom :o, tad bi on trazio pandure da mene prijavi ;D ;D

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

uaaaaa   tuzibabe.... ;D ;D ;D ;D ;D

ja nemam mnogo,da kazem,,,,ali vidim da je korisno nekoga tuziti,,,,naravno ako taj neko pravi greske....

• Zainteresovan, 830 postova

Ja mislim da je to savesna duznost svakog gradjanina. Realno, samo zamisli da je taj skuter posle 10 min udario neko dete ili slicno, kolika bi bila vrednost tvoje prijave? Bolje spreciti nego leciti! Sve je to cool, kao sto si pi..a, sto d atuzakas, ali vreme je da shvatimo da se igra na kompluteru, u igricama, a da je saobracaj mnogo ozbiljna stvar, gube se zivoti svaki dan, gase porodice, nema mesta zahebanciji, mnogo je skupo! Kada bi drugovi plavi radili svoj posao, mnogo bi ljudi jos uvek hodalo nasim ulicama, bilo tu za svoje porodice... Nadajmo se da ce stvari biti bolje, da ces policajcu nekad prilaziti kao prijatelju, kao coveku koji je placen da da sve od sebe da nam svima zivot bude laksi, sigurniji i bolji... A prokleta utopijo, ostvari se vec jednom!

• Drug član, 1392 postova

Vracao sam se sa skupa u Pancevu kada su dva kamiona pocela da se trkaju i mene sabila uz bankinu. Tu sam ih kasnije prestigao i krenuo da zaustavljam ali mi se ovaj zalepio na tablicu, tako da sam video da nema sale. Opicio sam Kawu do daske da pobegnem od ludaka. Trazio sam patrolu, ali je nigde na celom pancevackom putu je nije bilo. Onda sam presao most i stao u 29.novembru i cekao kamione da se sam razracunam. Sacekao sam ih , svirnuo, oni stali i izaslo njih 4-5, video ja odrace me i pobego ko pi.ka.

;D ;D ;D ;D :D

• Drug član, 1372 postova

U nedelju se autom sa Auto pijace vracao preko Avale. Negde ispred Ralje skupi se kolona zbog nekog cice koji je terao Ladu 35-40, ja zadnji u koloni ne pada mi na pamed da preticem po punoj pa jos i po krivinama. Gospoda sa kolima koja su bila u koloni ispred mene su preticala po nepreglednim krivinama, kako je tog dana bio lep dan i bas mnooogo motora tim putem, stalno mi je padalo na pamet da ce neko neduzan da nastrada zbog tih debila. Naravno da sam bio spreman da ih prijavim ali kako to vec ide plavaca nema nigde (obicno ih bude u Zucama ili na pravcu kod Ralje) tako da na kraju nije bilo nista od toga.

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Mislim da po zakonu imate pravo da vozite dete do 7 god ispred sebe na motoru  a kad napuni 7 god mora da se vozi iza vas .....Barem sam tako procitao u zakonu

??? ??? ???

• Enduraš, 6363 postova
  • Motocikl: CRF300L

Iz ZOBS-a

Član 39.

Vozac bicikla ili bicikla sa motorom ako je stariji od 18 godina sme da prevozi samo dete do 7 godina starosti, i to ako na ovakvom vozilu postoji posebno ugradeno sedište ispred vozaca. Vozac motocikla sme da prevozi samo lice starije od 7 godina, ali samo na sedištu namenjenom za prevoz lica i to tako da ovo lice opkoraci vozilo. Vozac motocikla ne sme da prevozi lice koje je pod uticajem alkohola, ili koje ne može sobom da vlada.

Honda cbr1000f nije bicikla sa motorom, a svakako nije ni bicikla, tako da si promasio clan. A vozac motorcikla sme da prevozi lice SAMO starije od 7 god. i to na sedistu, a ne na rezervoaru. Ja tako tumacim ovaj clan

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Nikad nikog prijavio, ali da sam dosao u iskusenje u to i ne sumnjajte.

Kod nas je to toliko suludo da covek ne poveruje,

jel primecujete koliko ljudi u Srbiji voli da vozi tik uz belu liniju iako imaju jos jedno 2m desno

, oni ne, levo uz belu.

Moj najveci problem, pored tudjeg preticanja po punoj liniji, su TRAKTORI,

ili jos vece zlo NEOSVETLJENI TRAKTORI, ili jos najvece zlo KOMBAJN, ustvari

NEOSVETLJEN KOMBAJN.

Bruka....

a drug plavi se zabije u siprazje i zazmuri za dzak luka ili dzak krompira

Sramota...

• Svrati ponekad, 118 postova

Ja sam ostavio auto u servisu u KG-u da mi rese nesto u garantnom roku i izasao da stopiram nekoga da me spusti do kuce nekih 15 km.Stade kamiondzija i jos jedan suvozac,ja se ponadao da me poveze a on mi prosuo vode na glavi iz neke posude.E sad na njegovu nesrecu naidje jedan poznanik,poveze me i ja izadjem na magistrali navodno da sacekam nekoga,skupim nekoliko kamena i sacekam kamiondziju.Podizem opet ruku on ulagani a ja kamenom po sofer sajbni i ona se prosu.Pobegnem ja iza benzinske pumpe pa preko livade i pravo kuci a kamiondzija zvao policiju da tuzi nekoga-pricaju ovi momci sto rade na benzijskoj.

• Drug član, 1372 postova

:D Mislim da je ipak interesantnija prica kad je cika Mika izbacio kompjuter kroz prozor na drugom spratu poreske uprave...  :D

Izvinjavam se za OFF, ali tu pricu bi voleo da cujem  :D :D :D :D :D

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Trebalo je da svrnes do stanice u 29. i da ih oni malo "istranziraju". Meni je trener rekao... nemoj da pocinjes tucu ako mislis da ne mozes da dobijes tako daa...  ;D

• Svrati ponekad, 118 postova

:D Mislim da je ipak interesantnija prica kad je cika Mika izbacio kompjuter kroz prozor na drugom spratu poreske uprave...  :D

Izvinjavam se za OFF, ali tu pricu bi voleo da cujem  :D :D :D :D :D

Doslo meni neko poresko resenje da nisam isplatio obaveze za godinu dana,a ja sve placao svakog 15-og u mesecu.Pokupim ja sve one uplatnice pa u poresku da pitam sta hoce.Kaze cinovnica da sam duzan penziono,sosijalno.takse na firmu pa neki dodaci,pa kamate itd.

Pokazem ja one tzv.pete primerke a ona mi odgovori da ona nezna nista i da je kompjuter sve to pogresio.Jaoj jada ,pokusam da joj objasnim da to cudoviste nemoze da pogresi medjutim ona ostaje pri svome.I ja sta da radim nego lepo dohvatim onaj sanduk sto gresi i bacim sve to kroz prozor u neko dvoriste,okrenem se i odem.Posle nekoliko dana zove me neka super revizorka da mi objasni da sam ja sve namirio a da je ipak mozda kompjuter gresnik.Pa dobro neka i bude tako kada ne reklamiraju novac za neki nov.

• Zainteresovan, 830 postova

Pa lepo Miko, tacno znam taj osecaj, lepo si pokusao da objasnis sve, i tacno znam, ta recenica "ne znam ja nista, tako ovde pise..." je specialno proektovana da gadja u nerv! Dobro nisi nju izbacio, posle bi te zvao direktor poreske uprave da se izvini!  ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja