Dex VFR 178 Napisano Jul 22, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem desnu plastiku a može i par kao i pripadajuću bravicu za Givijev kofer 063278552 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8151 Napisano Jul 22, 2021 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan jesi li zvao motoland? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 22, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BaneVuk58 said: jesi li zvao motoland? Zvao prijatelju,nemaju niti će imati...ove godine....a za sledeću ne znaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 26, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Otpao je i drugi dan,posle...zanima me da li je ovo isto,za isti je model kofera,zna li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jeste za istu maxiu, samo su ovi donji za model tech...zatamnjeni katadiopteri... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 26, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Milanezi said: Jeste za istu maxiu, samo su ovi donji za model tech...zatamnjeni katadiopteri... Znači odgovaraće,sutra ih naručujem ako nisu prodati,nije mi se prodavac javio na fon večeras,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Dex VFR said: Otpao je i drugi dan,posle...zanima me da li je ovo isto,za isti je model kofera,zna li ko? Ovako je bar jednako sad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jul 27, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih, ukoliko se ne snađeš sa originalnim da nađeš da staviš otišao kod ljudi koji rade sa Autofolijama i firmopisci, msm da mogu da ti urade od reflektujućih traka slično ili približno!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, DarkoČa said: Ja bih, ukoliko se ne snađeš sa originalnim da nađeš da staviš otišao kod ljudi koji rade sa Autofolijama i firmopisci, msm da mogu da ti urade od reflektujućih traka slično ili približno!? Zahvaljujem se na predlogu ali ako ovo što sam našao ne odgovara naručiću preko e beya pa kada stigne...ima svih delova,malo je nezgodno što je Srbija iza svih zavesa od svih materijala pa nerado šalju ovde... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Dex VFR ako nadješ negde u Italiji na potezu od Firence do Trsta javi da ti doteram to. Do nedelje bi trebalo da sam u PA. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Jul 28, 2021 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trion je nekada davno bio uvoznik možda imaju negde u magacinu, ja sma pre par godina uzeo kod njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Master Z-ed said: Trion je nekada davno bio uvoznik možda imaju negde u magacinu, ja sma pre par godina uzeo kod njih E nekada davno sam i ja bio momak...sada sam deda ali ne volEm to nikome da priznam....neka ostane medju nama 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Danas....dolazi lik koji ima OVO...pokažem sliku kada budem montirao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 30, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo sve...novo,neotpakovano ali ne odgovara,fali mi crveni deo kofera...ovo je samo stopaljka...i pribor za kačenje...ustupam po nabavnoj ceni ako nekome treba 3500din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...