Jump to content

Moto Zajednica

Dex VFR

Članovi
  • Broj tema i poruka

    116
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dex VFR

  • Rođendan 17.09.1961.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pancevo
  • Motocikl
    Yamaha 1200 Super Tenere

Poslednji posetioci profila

3606 profile views

Dex VFR's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

176

Reputacija u zajednici

  1. Trudim se da budem realan i da shvatim da je lepota u oku posmatrača ali ovaj Versys je ubedljivo naj lepsi motor u klasi novih modela a tek po obimu i kvalitetu opreme pa jos za zadatu cenu....nema dalje.Uvek ima neka mesta za poboljšanja ali je ovde to nivo kozmetike i šminke.Čekam da sa mojim predjem par hiljada kilometara i proverim kako se ponaša na putu,po krivinama i na voznji u cugu od recimo 800 kim pošto sam sklon takvim turama.Ziveo i puno srećnih kilometara ti želim.
  2. Lako je naći rešenje za par cm....inače višlji je i od Super Tenere za koju sam mislio da je navišlji motor.Ja sam 180 i na vrhovima prstiju sam.
  3. Onako kako treba da se čuje motor po svim definicijama...oduševljen sam....vrhunski.
  4. Stavljen novi top u petak i blago rečeno da sam oduševljen,brutalno se čuje...
  5. Ja sam ga nišanio ali sam ipak uzeo zelenka za manju kintu em mladji em duplo manje prešao
  6. Za vlast i plastiku,tabla 40 hiljada + 8200 čoveku koji je uvezao iz Swizze,sada su na redu top,vizir i neke sitnice...biće 9000
  7. Merka za nekoga od 63 godine a ima vatre u njemu...mislim motoru
  8. prošle nedelje smo se malo ponovili....utisci više nego dobri da ne kažem odlični samo 100 km prešao,posle Super Tenere kao da sam seo u Konkorda...
  9. Ako je motor koji prodajem najjeftiniji na tržištu u istoj klasi za 1000 i više jura,spreman sam za pregovore a niko ne zove vidim da je jedino rešenje da ga poklonim nekoma...možda i bih ali ga niko nije poklonio meni tako da medjutim jbg.
  10. Ovde nije poenta u ceni,nekoga da zanima,zvao bi,raspitivao se,došao da vidi,cenkao....ali NIKO se ne zanima to ne razumem??Ovde ili R da imaju da pucaju na skupovima,smaraju ljude oko sebe i ubiju motor ili GS...ostalo ne ide,Srbija je ovo brale.
  11. Registrovana pre neki dan 37 hiljada mafiji dato i sada je vozna do 22.X 2024.
  12. Bandit je otišao jako brzo...i dan danas žalim za njim.
  13. Cebna se diže za 1000 jura zbog nerealne situacije na tržišu ,mada ovde i da je za DZ ni za toliko ne bi imali...da ako se ne proda do zima..tada je cifra 10 soma..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja