drumskalisica 8741 Napisano Octobar 12, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sam u posed jednog lepog i relativno dobro ocuvanog Suzukija GS 400 iz 1980 godine. Posto bih zeleo da motor i ostane u takvom stanju trebala bi mi radna knjiga za njega, ili bar fabricko uputstvo. Takodje ako je neko imao ovakav motor bio bih mu zahvalan da napise nesto o njemu, da ja ne bi nesto zeznuo. Evo i slicice : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je unikat,ima ga moj prijatelj samo je jos stariji model(onaj sa zicama) i trenutno ga restaurira.Pitacu njega ako ima neko uputstvo pa ti javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan jbg ja imam od gs 1000 80-to godiste ali mislim da ti podaci od agregata ne odgovaraju,neznam za ostale delove.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 13, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na http://www.repairmanualclub.com/index.php?cid=9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 13, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, radnu knjigu sam nabavio. E sad, ako neko kojim slucajem ima nesto od delova ( mada mi fale uglavnom sitnice ) , nek se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...