Boba1990 129 Napisano Jul 20, 2021 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci zanimljivo.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Jul 22, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde objavljena satnica programa u Čelarevu - kada počinje defile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17148 Napisano Jul 22, 2021 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, ZoraNS said: Ima li negde objavljena satnica programa u Čelarevu - kada počinje defile? Samo sam ovo uspeo iskopati. Jos 6 dana do I moto skupa u Čelarevu. Cetri rock grupe, dve grupe iznenadjenja prva i cetvrta,cetvrta (Bandx) .pasulj i gulas od divljači za bajkere,bajkerske igre,gogo igracica,ponesite kupace i dobro raspolozenje,za ostalo smo se mi pobrinuli.vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Jul 22, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: Samo sam ovo uspeo iskopati. Jos 6 dana do I moto skupa u Čelarevu. Cetri rock grupe, dve grupe iznenadjenja prva i cetvrta,cetvrta (Bandx) .pasulj i gulas od divljači za bajkere,bajkerske igre,gogo igracica,ponesite kupace i dobro raspolozenje,za ostalo smo se mi pobrinuli.vidimo se! Zar nije skup prekosutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17148 Napisano Jul 23, 2021 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, ZoraNS said: Zar nije skup prekosutra? Od subote mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jul 23, 2021 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ce se provozamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Jul 23, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo ima ovde još par informacija, ali nema kompletne agende... 1. Moto skup u Čelarevu na plaži BACKAPALANKAVESTI.COM U subotu (24.07.) na Gradskoj plaži u Čelarevu održaće se 1. Moto skup u organizaciji moto kluba "Vojvođanski vikinzi" iz Čelareva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17148 Napisano Jul 23, 2021 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno cu doci u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Jul 23, 2021 (promenjeno) Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja se lomim, suviše sam blizu da noćim, a suviše daleko da pijem... Možda nekom znači informacija da ima komaraca, pa ko dolazi neka ponese neke "mazalice" protiv gamadi. Nije preterano, ali ima ih... Ako ja budem dolazio onda ne treba da se mažete, svi će doći na mene... Promenio Jul 23, 2021 član ZoraNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Jul 23, 2021 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih u Nedelju došao na doručak pošto sutra nema šanse. Hoće biti ove OGO igračice i u nedelju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Jul 23, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, tokom noći će da pripreme pihtije za doručak... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Jul 23, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najvolijem ladni' pitija. Osvežavaju a ne goje Promenio Jul 23, 2021 član plumber.ns 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jul 23, 2021 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutro izlazim iz nocne, malo dremnem pa popodne odoh u Grocku po majicu (volem moto majice ) a u povratku predvece cu svratiti u Celarevo da ispostujem i komsije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Tu smoooПослато са SM-A715F помоћу Тапатока 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17148 Napisano Jul 24, 2021 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio veceras, dobra dobrodoslica, lepa lokacija, dobar drugi bend bio. Nazalost nisam spavao, nadam se da ce domacin nastaviti ovde da pravi skup. Na kraju ispracaj, sve u fullu. Pokvario mi na kraju dozivljaj neka narkomancina, koji i nije bajker jer mu je smetalo moje svetlo dok sam napustao kamp, lol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 24, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan srneći gulaš je bio odličan pa je brzo nestao, ostao pasulj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17148 Napisano Jul 25, 2021 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu sledeci put provesti vise vremena a usput izbeci luzere kojima smeta svetlo lol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17148 Napisano Jul 26, 2021 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17148 Napisano Jul 26, 2021 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 2, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan O da, bilo je dobro i u maniru pravog moto skupa, skromno i šarmantno uz puno uloženog truda. Pozdravljamo sve koje smo sreli. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...