Raša 54 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da moze i uljara 11oo.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan moze, al mora "malo" da se budzi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 15, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja polovan iz Fap-a ako mu odgovara ;D ;D ;D Bio je surlas, da napomenem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja polovan iz Fap-a ako mu odgovara ;D ;D ;D hahahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan mito... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan RS Rulz . Da sam kupio Mita ovog sto vozi zver_bre pokajao bih se... danas sam se u to uvjerio. Mozda se RS vise kvari ali mi je bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakva je trenutno situacija kod mene. Imam i Mito i RS. Vise vozim Mito, jer je RS-u istekla registracija, ali i on je super. Mito je definitivno lepsi, i u mom slucaju, malo bolji od RS-a, ali i RS je extra isto. Ovo mi je drugi RS 125 do sad ( imao sam jedan isti model kao ovaj, samo siv ) i nisu se lose pokazali kao i MITO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste mito? Ocuvaniji nisam video... Kao nov je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan mito je 1998. godiste super me sluzi. evo slika sa starim auspuhom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ma kazem ja mito je zakon.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aha Aprilia moze `malkice` da se budzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se RG 125 ne svidja nikako, ni zvuk ni izgled .... al o ukusima ... Da,ali taj RG125r izuva kako ide.Da ne pricamo o modelu Gamma ...Meni je Mito lepsi,jer ima "Ducati 916 style" (koji je,po meni,nenadjebiv),ali vidim da se klinci koje znam fino vozikaju i sa RS125.Jos ako je neka Extrema ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vertigo 0 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha DT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan I meni je cagiva lepsa od starog modela aprilije, al mislim da novoj apriliji ne moze ni da prismrdi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nova aprilija je prelijepa, ne znam kako ide,... nisam je jos vozio, RS ima MNOOOGO bolje kocnice, i kao sto neko vec rece meksi mjenjac. Sto se tice udobnosti, Mito mi je udobniji. Imao sam RS 2002 god, jednom sam se vozio kao suvozac i nikad vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova aprilija ima isti motor vec 13 godina( Rotax 122), s tim sto su neki modeli bili sa nekom ECO elektronikom kome ne mugu da se skinu blokade, nego mora da se menja cela elektronika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagiva 125 0 Napisano Avgust 23, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam cagivu i sam mog reć strava Vozio sam i apriliu ali neznam cagiva je zamene motor Ne jer ga ja imam nego jer mi aprilia nije nesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Rs jede sve ostale 125-ice za dorucak,jos ako je malo nasviran! Rs udobniji od cagive,i po meni lepsi ali o uskusima ne treba raspravljati. Rs je zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to bicikle..! Kad budete probali nesto jace to ce vam biti kao bicikla..ja mislim da je ipak cagiva bolja..ali bez japanca nista..!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi za koju svrhu koristimo taj 125ccm,,staza ili ulica! Svaki ima svoje prednosti i mane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...