zeljko_srb 8 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zatamnjivanje vizira folijom za kola. za prozore. jel neko radio. da li moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj to da radis,na mojoj kacigi je zatamljen vizir fabricki i dosta me sprecava da je nosim kad idem po skupovima jer nocu moram da dignem vizir da bi nesto video,inace kaciga je extra ali jedino je voznja nocu mana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 12, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nemoj to da radis,na mojoj kacigi je zatamljen vizir fabricki i dosta me sprecava da je nosim kad idem po skupovima jer nocu moram da dignem vizir da bi nesto video,inace kaciga je extra ali jedino je voznja nocu mana. Pa ti poneses i obican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro. a jel moze da se stavi folija. da lepo legne. da ne smeta nista... osim vidljivosti jer je tamno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupis Nolan 103 i posao zavrsen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Em si skoro ćorav, još hoćeš da zatamniš vizir, pa tebi se bre Željko stvarno nisu sve ovce na broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj pokusavati da zatamnjujes vizir ako nemas neki koji ce ti ostati proziran, nocu neces nista videti. I ja imam fabricki zatamljen vizir kao i laki, pa ako idem negde dalje ili ako se vozim nocu stavim uvek proziran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan A da zatamnis deo vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probavao da zalepim foliju,i odma mogu da ti kazem da ne gubis vreme. Previse krivina ima na viziru i ne moze folija da nalegne kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ni slucajno to po pokushavash!!!Ako ces kupiti tamo gde mislim da oces,s 500 din i bacicesh te pare!Ja sam se isto tako zapalio kao ae da probam i nema shanse da se to zakaci kako treba...ali shanse nema..cujo sam da u okolini ns ima samo nekoliko ljudi koji znaju da lepo zalepe foliju..sto rade i po prozorima kola i sl...U svakom slucaju,nemoj to kupovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hahah i ja sam isto to mislio ali sam odustao, hehhe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nema sanse,probao 20 puta i dzabe......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Octobar 13, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam probavao vise puta al ne ide Zato imam 2 kacige, jednu sa zatamnjenim vizirom koju djuram preko dana i jednu sa obicnim kad se vozim nocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Em si skoro ćorav, još hoćeš da zatamniš vizir, pa tebi se bre Željko stvarno nisu sve ovce na broju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citiraj zatamnjivanje vizira folijom za kola. za prozore. jel neko radio. da li moze? ...probao i nista. Grejao, kvasio, sta sve nisam radio i nista. Lepo legne na sredinu, ali na krivinama nista!! Na kraju sam poprskao sprej za zatamljivanje stop svetla ali samo jednu ruku da ne bi bio isuvise taman. Mogud a ti kazem da sam se pokajao jer nocu ne vidim nista i moram da vozim bez vizira. Mozes da probas ovaj sprej, a ako ti se ne svidi mozes ga lako obrisati nitro razredjivacem...Ja sam sinoc obrisao, nema fleka a nitro nije "pojeo" plastiku vizira!! Inace, u pitanju je neka no name kaciga od 2000-3000 dinara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...