Rade22 23 Napisano Jul 14, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Suzuki b-king Prijavi odgovor kao problematičan Kolega koji pravi tegove za volan me je podsetio sa svojim crtezom sa dimenzijama da bih i ja mogao da dam svoj doprinos forumu. Uglavnom nasao sam na internetu nesto slicno ali kostalo je previse para a nije ga uopste tesko napraviti. Ja sam maltretirao majstore u jednoj velikoj fabrici da mi iseku od celika vodenim mlazom ali sve se ovo moze napraviti i od nekog mekseg materijala brusilicom. Sto se sirine i duzine postolja za kacigu tice ja sam glavonja tako da je moja kaciga najveci broj, ako staje ona stace i svaka druga. Posto sam obradio metal odneo sam nosace na plastifikaciju, za oba 5e. Ima i ova manja kuka ispod agv nalepnice nju nisam merio to mozete kako hocete da napravite ili ne morate, predvidjeno je za vesalicu sa jaknom. Ako se kome svidja i ima vremena da se zanima vrlo je prakticno. 19 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...