gixxer 386 Napisano Jul 12, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan -Moja licna jakna -Vanucci TFL-Cool Sistem Cordura jakna Vel. : 48 -Velicina odgovara koznoj jakni 50-52 -Meni je postala uska u struku kod stomaka,i samo je to problem, ali jos uvek mogu da je zakopcam ,kad uvucem malo stomak,moj obim stuka je 104 cm ,kozna jakna mi je vel.52 -Stanje KAO NOVA -Veoma kvalitetna jakma, izradjena od kvalitetnog materijala -Poseduje vadive protektore na : ramenima, laktovima i ledjima -Ima i zimsku vadivu postavu -Veoma prakticna kada je toplo jer ima 6 otvora na cibzar za luftiranje , kao i dupli zipp na kraju rukava, tako da i oni mogu biti otvori za luftiranje -Takodje u pojasnom delu na bokovima cibzar i cicak patent za prosirivanje u struku -Dupli cibzar spreda sa preklopom , koji sprecava prodiranje vode-kise -Ima 2 unutrasnja velika dzepa i 2 spoljasnja sa strane koji imaju u sebi i kisni dzep , tako da ono sto je u dzepu kada pada kisa ne moze da prokisne -Sam materijal od koga jer izradjena jakna je otporan na kisu -Cena je obzirom na stanje i kvalitet jakne 80 Eu, moguce je slanje o Vasem trosku, ili licno preuzimanje -Moguce i zamena za potpuno istu ovakvu,u ovakvom stanju,za broj vecu,tj.vel.50 -Tel. 063-177-05-08 Promenio Jul 12, 2021 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Decembar 8, 2021 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 8400 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Decembar 14, 2021 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Prodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...