nemanja010 5 Napisano Jul 12, 2021 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Nemanja iz Nisa ovde - 30 godina zivota i 12 godina sa B kategorijom. Napokon je doslo vreme da mogu sebi da priustim jednog dvotockasa, pa se nadam da ce ovaj forum moci da me uputi u pravom smeru. Trenutno razmatram koju skolu u Nisu da upisem, pa ako imate savet za skolu ili konkretnog instruktura, molim vas podelite. Vozio sam neke skutere kratko pre nekih 10ak godina, tako da bih voleo da dobijem korektnu obuku. Sto se tice motora, voleo bih da posedujem novu Hondu Rebel 500, ali verovatno cu za prvu sezonu uzeti Keeway Speed ili Yamahu YRB125 koju svi predlazu... ako uspem da nadjem i ako polozim, naravno Pozdrav i nadam se da cemo se fino druziti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nemanja, dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 12, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Prva ljubav zaborava nema, meni je prvi motor bio keeway speed imogu ti reci da mi je bio extra za ucenje uz malo odrzavanja i jos manju potrosnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Jul 12, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Jul 12, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitchigeno 19 Napisano Jul 12, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: R1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz komšijskog grada, dobrodošao medju vozače motocikala...pošto ti svi predlažu da uzmeš Keeway Speed ili Yamahu YRB125, ja ti predlažem da uzmeš odmah što ti srce želi, a to je Honda Rebel. Batali priče da treba da prodješ kroz sve kategorije, imaš dovoljno godina, uzmi ono za čim ti srce zaigra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, poslusaj starijeg (mozda i najstarijeg na forumu sa preko pedeset godina na dva tocka) kreni od manjeg motora, pa kad osetis da si za veci ti menjaj kubikazu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-nis 3 Napisano Jul 12, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Niša. Ja neću da ti pričam od koje kategorije i kubikaže da kreneš ali ću ti preporučiti auto školu i instruktora kod koga sam ja skoro završio obuku i položio za A. Možda nije po pravilima foruma reklamiranje pa ću ti poslati na p.p. ako te interesuje moje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja010 5 Napisano Jul 13, 2021 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovoru. Sale, poslao sam ti poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...