sasa umag 11 Napisano Octobar 11, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nakon toliko vremena,BMW je konacno odlucio da ce poceti ugradjivati prekidace za pokazivace smjera samo na ljevoj strani upravljaca kao sto to oduvjek i imaju Japanci,a ne kao i do sada da svaki prekidac stoji na svojoj strani volana. Prvi model sa takvom novom rekunstrukcijom ce biti K1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 11, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Na f650 se pale sa lijeve strane koliko ja znam od kad se proizvodi, premda na nasem trzistu retrovizori i zmigavci se mogu prodavati kao dodatna oprema koliko ih nas narod koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Na f650 se pale sa lijeve strane koliko ja znam od kad se proizvodi, premda na nasem trzistu retrovizori i zmigavci se mogu prodavati kao dodatna oprema koliko ih nas narod koristi F650 je zapravo Aprilia, nisu taj model njemci uopste razvijali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 11, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan F650 je zapravo Aprilia, nisu taj model njemci uopste razvijali Da da, znam čitavu priču, isto a opet tako različito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 11, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Na f650 se pale sa lijeve strane koliko ja znam od kad se proizvodi, premda na nasem trzistu retrovizori i zmigavci se mogu prodavati kao dodatna oprema koliko ih nas narod koristi F650 je zapravo Aprilia, nisu taj model njemci uopste razvijali Rotax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na f650 se pale sa lijeve strane koliko ja znam od kad se proizvodi, premda na nasem trzistu retrovizori i zmigavci se mogu prodavati kao dodatna oprema koliko ih nas narod koristi F650 je zapravo Aprilia, nisu taj model njemci uopste razvijali Rotax Austria a ostatak Made in Italy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 11, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Da ,da ...revolucionarna promena :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ,da ...revolucionarna promena :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo fabrika Tomos u Sloveniji radi gomilu pozicija za f650... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan K 1300R izgleda bogami mocno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
harley-forever 1 Napisano Octobar 25, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: TRST (Italy) Prijavi odgovor kao problematičan Nakon toliko vremena,BMW je konacno odlucio da ce poceti ugradjivati prekidace za pokazivace smjera samo na ljevoj strani upravljaca kao sto to oduvjek i imaju Japanci,a ne kao i do sada da svaki prekidac stoji na svojoj strani volana. Prvi model sa takvom novom rekunstrukcijom ce biti K1300 I HD ima 2 prekidaca, kao sto je BMW imao do sada. Kad vozis malo duze ne razmisljas o tome, postaje normalno. Stvar navike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Octobar 26, 2008 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj BMW F 800 GS ima prekidace sa leve i desne strane sa reset dugmetom i imam funkciju sva cetiri zmigavca istovremeno i to mi se jako svidja, svima za informaciju pored F 650 GS modela i Scarver ima klasicnu klackalicu sa leve strane to navodi na zakljucak da se razvojni tim BMW-a jednostavno igra kako im dune u glavi (setite se enigmaticnog sistema u automobilima "I DRIVE"). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Bar znas koja ti je leva a koja desna ruka! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...