kilija06 1 Napisano Jul 10, 2021 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Hocu da zamenim na ninji 250 semering biraca brzina, pa me interesuje zna li ko gde moze da se nadje semering i koje su njegove dimenzije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16536 Napisano Jul 10, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, kilija06 said: Pozdrav, Hocu da zamenim na ninji 250 semering biraca brzina, pa me interesuje zna li ko gde moze da se nadje semering i koje su njegove dimenzije? https://www.wemoto.com/ - https://www.motorcyclespareparts.eu/en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Jul 18, 2021 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Interesuje me jos da li je normalno da motor ima blage vibracije u voznji, osete se na ruckama ali blago bas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16536 Napisano Jul 18, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Jul 18, 2021 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala. Kontao sam da je to zbog toga sto ima 2 klipa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Jul 24, 2021 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene opet sa nekim pitanjima Sta znaci ova oznaka na slici ispisana na agregatu video sam je na dosta motora, ovo je slika sa neta cisto da ne bude zabune samo me interesuje znacenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jul 24, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ova oznaka konkretno znaci nisam siguran, ali generalno oznake ovog tipa upisuju paint markerom majstori kada rade neki zahvat na masini. Recimo datum kada je menjamo ulje i oznaka ulja koje je sipano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Jul 24, 2021 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Da to je ok. Ali ovo mi je bas cudno, pored brojeva ima i neke crtice druge boje al bas sam to gledao na dosta masina i reko aj da pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Jul 27, 2021 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Jel normalno da na kawa ninja 250 u mestu na leru moze da salta samo u prvu i neutralnu , a da u druge nece. U voznji sve normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 27, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kreces sa prvom brzinom iz mesta pa ti svakako ne treba druga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5409 Napisano Jul 27, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Biker-Boy said: Kreces sa prvom brzinom iz mesta pa ti svakako ne treba druga Koliko je to nekad sve lako islo kad se ucilo na apnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 27, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ Na apencu mozes krenuti iz koje god brzine hoces, a neutral nalazis i kad hoces i kad neces, izmedju svake brzine 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Jul 27, 2021 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Ok to, krecem prvom nego mislio sam da moze da se izsalta u sve brzine u mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Jul 27, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to nekad sve lako islo kad se ucilo na apnu Vala bas. Nit migavci nit retrovizori, kocnica samo zadnja, paljenje na kurblu, nema kontakt brava, kill swich i akumulator. Malo mi nedostaju ti dani, tada smo se dosta nas vozili zajedno i druzili i nalepse sam se vozio. Bilo kako bilo, pored apn naucis osnove kako sve funkcionise a i da ne znas nesto ne mozes da ga pokvaris.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Jul 27, 2021 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, kilija06 said: Ok to, krecem prvom nego mislio sam da moze da se izsalta u sve brzine u mestu Nemože.Netreba da te brine.Ispravan si. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Jul 28, 2021 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam ulje u nju IPONE polusintetičko ulje za 4T motore R4000 RS 10W40 jel to ok ili ima nesto bolje, sobzirom da ima u satu 17500km pa da ne sipam sintetiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Avgust 3, 2021 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan CAo, da li zna neko gde se na kawasaki ninju 250 nalazi filter goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Februar 6, 2022 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Cao, danas sam upalio da provozam njinju 250 i primetim da na 9 hiljada obrtaja poce kao da prekida i dodje do 11 i to je to vuce ali kao da secka kao nlokada, stanem dodam gas ode na 14 hilj bez problema u voznji opet ista stvar se desava, pali normalno na leru ok radi vuce dobro dok ne dodje do 10 hilj i onda pocne da prekida. Zna li neko sta li bi to moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5370 Napisano Februar 7, 2022 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Moglo bi da bude sto problema. Od neuštelovanih karburatora, lošeg filtera vazduha, prekida u struji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Februar 7, 2022 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Nema karb injektori su, kad mu polako dodajem gas unda poveca obrtaje , ako naglo pocne da secka. Jel moguce da je dovod goriva negde? Ono sito u rezervoaru? Jel pre zime bilo sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...