bopk 1417 Napisano Jul 10, 2021 (promenjeno) Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodajem svoj motor. Stvarno odlican. Trenutno je kod prijatelja posto sam ja slomio ruku ali je motor moj. 0631200450- Ivan (Bopk na forumu). Cena je 3300e na oglasu. Naravno da je prodajna cena manja .Opis iz oglasa: Vlasnik sam motora vec 4 godine i prvi vlasnik od uvoza. Uvezen je iz Svajcarske. Koriscen 90% za putovanja. Stanje motora je odlicno. Servis uradjen pre mesec dana (ulje motul 5100 i filter). Prosle godine menjan antifriz, ulje u kocnicama, svecice, filter vazduha i stavljena nova prednja guma. Motor je bez ulaganja ove sezone. Presao je 55000km i nikada za ove 4 godine nije imao nikakav problem. Garaziran je od prvog dana za ove 4 godine. Od opreme ima poviseni givi vizir, originalni givi rolbar, kapa kofer, preradjeno sediste sa memorijskom penom. Sediste je radio Srdjan i motor je duplo udobniji za put od kad je stavljeno. Ima 2 sebring auspuha sa db kilerima koji se vade (nikad nisam vozio bez njih). Uz motor dajem i oba originalna (malo su izgrebana ali ako nekom treba za tehnicki) i ona se vracaju sraf na sraf bez ikakvog budzenja. Prednja guma je skoro nova i moze jos duuugo da se vozi, zadnja je malo losija od prednje ali za ovu sezonu ne morate da menjate. Registrovan je do kraja aprila 2022. Od mana ima ogrebotinu koja se vidi na poslednjoj slici. Nisam je sredjivao zbog uroka Oglas: https://www.polovniautomobili.com/motori/18433641/yamaha-tdm-900?ref=search-normal&position_ref=1 www allyauto Promenio Jul 10, 2021 član bopk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Septembar 11, 2021 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...