drazenye 254 Napisano Jul 4, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje kolege. Dobar drugar razmislja o kupovini ovog mp3- a. Svaki info dobro dosao, pise na oglasu da se vozi sa b kategorijom ? Konkretno je ovaj model u pitanju. Piaggio piaggio mp3 quadro b WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio piaggio mp3 quadro b, 2013. godište, Scooter, vozilo prešlo 22500 km, Gornji Milanovac. Cena 3.550 € -... Promenio Jul 4, 2021 član drazenye Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2925 Napisano Jul 4, 2021 Ne silazi, 5018 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нити је морско, нити је прасе.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 254 Napisano Jul 4, 2021 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan To znam i ja, valja li to cemu? Njemu najvise odgovara zbog voznje sa b kategorijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8567 Napisano Jul 4, 2021 Solo Rider, 3237 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ako drugar ima i grama moto duha u sebi oduševiće se. Benefiti u lokalu su neiscrpni. Majičica, sandale i jet kaciga.....šta 'očeš više, može 'ladno da se pegla i na duže. A pošto drugar nema "A" znači da neće naći nijednu manu , za razliku od raznih Rosija na našim putevima. Srećna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Jul 4, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da vozim ovakav motor, u više navrata, po gradu, srednje relacije itd. Ne vidim ni jednu prednost, u vožnji naročito, osim što se vozi sa B kategorijom.To čudo ima 250+ kg. E jedina prednost je kada se penješ na nižu bankinu, možeš ukoso pošto ima dva točka i tada je stabilniji, ne mora pod 90%. I to je sve Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...