markonadj10 0 Napisano Jul 3, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CM 125T Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima ljudi, skoro sam kupio svoj prvi motor, Honda CM 125T, godiste 1980., mehanicki u dosta dobrom stanju, ali struja katastrofa... Imam problem sa paljenjem, da budem precizniji, ne mogu da nadjem platine, kondenzator i disk za nju. Da napomenem da je rec o starijem modelu koji radi na 6V. Tako da moje pitanje je sledece, znate li ikoga ko moze da napravi paljenje za nju ili ko mozda ima deo? Druga opcija je da mi kazete ko moze da radi komplet novu struju za nju, dakle da kupim delove sa novijeg modela od 12V i da ga konvertujem kompletno, znam da su neki ljudi to vec radili, ali na zalost neaktivni su na forumu, pa odgovor ne mogu da dobijem Kada se zavrsi taj problem krecemo sa sredjivanjem i pretvaranjem celog motora u cafe racer varijantu Hvala svima na vremenu, evo par slika da vidite kako izgleda motorce i slika dela koji imam i ne valja, cisto ako se neko razume i u to i moze da pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2444 Napisano Jul 3, 2021 (promenjeno) Andragog, 5010 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, ovo su tomosove platine na slici. Mozes staviti njih i tomosov kondezaror. To ce dobro raditi. Promenio Jul 3, 2021 član srbac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonadj10 0 Napisano Jul 4, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CM 125T Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li mi dati neki kontakt od nekoga ko radi te stvari, jer ja se ne razumem puno u stvari vezane za struju, a vec 2-3 coveka kod kojih sam je odneo su mi rekli da mora original deo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2444 Napisano Jul 4, 2021 Andragog, 5010 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nadji nekog starog majstora da ti to sredi. Ovi novi majstori sto gledaju u monitor su uglavnom monteri . Donesi novo itd . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonadj10 0 Napisano Jul 4, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CM 125T Prijavi odgovor kao problematičan Bogami mucim se sa pronalaskom, trenutno je motor kod Gedze, a on isto kaze da nije toliko upucen u elektroniku, tako da bi bilo dobro da nadjem nekog drugog... Ako neko ima bilo koji predlog za nekog voljan sam da ga cujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1787 Napisano Jul 4, 2021 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Radeta kocku 063211892Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...