Šomikus 0 Napisano Octobar 10, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Molim za savet, presao sam 2500 km na pomenutom skuteru i odjednom je poceo kad pustim korman da se trese ceo. U servisu su mi rekli da su imali takve slucajeve, da su sve pokusavali i da su iz pjadja imali odgovor da preporuce vozacima "da ne pustaju korman"!!??Da li je moguce da mi nece uvaziti to u garanciju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 10, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Molim za savet, presao sam 2500 km na pomenutom skuteru i odjednom je poceo kad pustim korman da se trese ceo. U servisu su mi rekli da su imali takve slucajeve, da su sve pokusavali i da su iz pjadja imali odgovor da preporuce vozacima "da ne pustaju korman"!!??Da li je moguce da mi nece uvaziti to u garanciju?? Deshava se...Beverlic ima livene felne a ulice su pune rupa,tako da....ne sekiraj se i vozi! Mozzda samo da odesh na balansiranje prednjeg tochka i gotova stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šomikus 0 Napisano Octobar 10, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, gde mogu da uradim balansiranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8745 Napisano Octobar 11, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, gde mogu da uradim balansiranje? Kod balanseriste ;D Salim se, idi do nekog vulkanizera pa pitaj, ne balansira svaki tocak od motora. imas posle Pancevackog mosta kod "Tadica". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Oce da trese i ako si stavio kofer ili vizir koje mozda do tada nisi imao,moze da bude i ne adekvatan pritisak u gumama, kriva zadnja felna,lezajevi........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 11, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Balansiranje bi moglo pomoci. Podrazumijevam da imas ispravan pritisak u gumama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jako je bitno na kojoj brzini trese. Ako trese na malim brzinama moguće da ti je deformisana gumak, ako trese na 80 na sat moguće da ti viljuška pravi problem. Uglavnom neznam kod kojeg si majstora bio , ali ako nezna razlog trešenja, onda i nije neki ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stavi ga u oglasssssssss ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno u Srbiji se svi prave blesavi kad je u pitanju garancija,a za takvu bolest postoji vrlo efikasan lek i zove se trzisna inspekcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan hoce da trese i ako ima lufta u volanu, meni su bili nastaftani lezajevi, pa su stvarali probl, iako je nova gume, i balansirana, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Octobar 12, 2008 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma beverlly, mora to tako. Meni se desavalo da mi tako malo trese, razlog je bio kriva prednja guma. Gadjao sam jedno 2-3 puta onako bas dobro u rupu, a i vozio je po makadamu i valjda zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šomikus 0 Napisano Octobar 12, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala na odgovorima, sutra ga ostavljam u servisu dok ga ne srede ili cu ljubazno zamoliti za novi primerak istog. A za trzisnu inspekciju se slazem, odlicna ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šomikus 0 Napisano Octobar 16, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam problem, mada ne uz pomoc Pontedere. Nasao mi prijatelj servisere na C.krstu gde su mi zamenili tegove na krajevima kormana i sad ne treseeeeeee. Moj zivot ponovo ima smisao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam problem, mada ne uz pomoc Pontedere. Nasao mi prijatelj servisere na C.krstu gde su mi zamenili tegove na krajevima kormana i sad ne treseeeeeee. Moj zivot ponovo ima smisao.... Dobro je sto su ti zamenili tegove, medjutim, nemora da znaci da je problem resen. Ja bih da sam na tvom mestu uradio sledece i uopste nije skupo a glava neboli. Pregledaj dobro prednju gumu i proveri kako je istrosena. Znam da je presla samo 2500km ali ponekad je i to dovoljno. Takodje odnesi tocak na balansiranje i dok balansiraju, pregledaj kakvog je guma oblika tj da li se simetricno okrece, moguce je da gume nelezi dobro da je malo deformisana sto se neda videti golim okom ali kada se tocak balansira lako je primetiti u kom je stanju guma. Takodje proveri sve srafove i dotegni ako je potrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni na Gileri (znaci isto Piaggio) je malo propisala jedna viljuska i to je uzrokovalo tresenje volana i neravnomerno pojedenu prednju gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...