Jump to content

Moto Zajednica

Šomikus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu Šomikus

  • Rođendan 10.04.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Šomikus's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Resio sam problem, mada ne uz pomoc Pontedere. Nasao mi prijatelj servisere na C.krstu gde su mi zamenili tegove na krajevima kormana i sad ne treseeeeeee. Moj zivot ponovo ima smisao....
  2. Drugari, hvala na odgovorima, sutra ga ostavljam u servisu dok ga ne srede ili cu ljubazno zamoliti za novi primerak istog. A za trzisnu inspekciju se slazem, odlicna ideja.
  3. Hvala na odgovoru, gde mogu da uradim balansiranje?
  4. Molim za savet, presao sam 2500 km na pomenutom skuteru i odjednom je poceo kad pustim korman da se trese ceo. U servisu su mi rekli da su imali takve slucajeve, da su sve pokusavali i da su iz pjadja imali odgovor da preporuce vozacima "da ne pustaju korman"!!??Da li je moguce da mi nece uvaziti to u garanciju??
  5. Šomikus

    GIVI kacige?

    Hvala drugari, svako misljenje mi je dobrodoslo ;D
  6. Šomikus

    GIVI kacige?

    Zanima ne vase cenjeno misljenje o givi kacigama. Video sam ih u TRIONU, izgledaju dobro i nisu mnogo skupe. Zanimaju me jet kacige pa ako neko ima iskustva sa njima voleo bi da podeli sa mnom.
  7. Posto sam novi clan foruma, prvi bih hteo da vas sve pozdravim. Kupujem motor vec tri godine i nikako da ga kupim. Nisam neki veliki poznavalac. U posedu sam imao bt 50 odavno, mada sam vozio razne bolje motore tu i tamo. Zanima me kakve veze ima broj i raspored cilindara u voznji po gradu a i na otvorenom. Npr, dopada mi se Aprilia Pegaso i Yamaha MTo3, oni imaju jedan cilindar. Kakva je njihova prednost tj. nedostatak u odnosu na motor koji ima cetiri ili dva cilindra. Da li mi to olaksava gradsku voznju ili nema neke veze? Drugari mi kazu da je sa cetiri cilindra katastrofa za po gradu jer moras stalno da si na visokim obrtajima i da punis gas. Mozda su pitanja malo smesna, izvin'te unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja