lencuga 14518 Napisano Octobar 10, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li sam ovo trebao da pitam u off topicu ili ovde. potrebna mi je integralna kaciga za klinca od dve godine, ne da bi ga vozio na motoru nego se dete odusevljava motorima i mojom kacigom, pa da mu kupim jednu. pokusao sam da ga zavaram slemicima i drugim slicnim stvarima ali nepristaje na kompromis mora da ima vizir. ako je neko negde video tako nesto pa makar i kod kineza molim da mi javi gde da kupim. ustvari rec je o blizancima pa mi trebaju dve pozz dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li sam ovo trebao da pitam u off topicu ili ovde. potrebna mi je integralna kaciga za klinca od dve godine, ne da bi ga vozio na motoru nego se dete odusevljava motorima i mojom kacigom, pa da mu kupim jednu. pokusao sam da ga zavaram slemicima i drugim slicnim stvarima ali nepristaje na kompromis mora da ima vizir. ako je neko negde video tako nesto pa makar i kod kineza molim da mi javi gde da kupim. ustvari rec je o blizancima pa mi trebaju dve pozz dragan hehe treba i meni u februraru stize jedan mangup koga treba od prvog dana učiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Octobar 10, 2008 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sm svojoj ceri (3 god) kupio iz luisa xxs kid kacigu taman je iznutra a spolja ko za odrasle! teska je i boli je vrat ali je voli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14518 Napisano Octobar 10, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan bravo benjamine :) dexter ovi su jos mali za tako nesto. ako nista drugo nabavicu im dve stare kacige pa neka ih kotrljaju po stanu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan bravo benjamine :) nije moj sekin je ali ga vec pravim u bajkera ko da je moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14518 Napisano Octobar 10, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan bravo u svakom slucaju, lakse je napraviti dete nego bajkera :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan bravo benjamine :) nije moj sekin je ali ga vec pravim u bajkera ko da je moj Uh, dobro je, a ja pomislio mlad dečko a već sprema papuče ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan bravo benjamine :) nije moj sekin je ali ga vec pravim u bajkera ko da je moj Uh, dobro je, a ja pomislio mlad dečko a već sprema papuče ;D ;D ;D Pa nisu svi ko ti kolega Cope... ;D ;D ;D By the way, ja sam klincu koii sada ima 5,5 godina kupio GREX integralnu kacigu u Motorex-u kod Bristola, milsim da je bil oko 10000 dinara, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li sam ovo trebao da pitam u off topicu ili ovde. potrebna mi je integralna kaciga za klinca od dve godine, ne da bi ga vozio na motoru nego se dete odusevljava motorima i mojom kacigom, pa da mu kupim jednu. pokusao sam da ga zavaram slemicima i drugim slicnim stvarima ali nepristaje na kompromis mora da ima vizir. ako je neko negde video tako nesto pa makar i kod kineza molim da mi javi gde da kupim. ustvari rec je o blizancima pa mi trebaju dve pozz dragan Bilo je u Turbo Limacu kaciga za klince, bila nesto jeftina. Ajd ako stignem oticicu sutra do radnje pa cu videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14518 Napisano Octobar 10, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan hvala shejtane.javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 10, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas do Stankare...izbor losh,ali neke male ali prave kacige sam video. Mozzda vredi pogledati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Octobar 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod naših Kineza u bloku 70 gomila prodavnica sa raznim kacigama za motor ili bicikl, video sam pre neki dan i neke male šarene, možda bi to moglo da posluž bar za jurcanje po kućii, koštaju ispod 500 dinara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14518 Napisano Octobar 10, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Arakis, to cu obavezno pogledati kad sledeci put dodjem u bgd, imaju li ti kinezi neko radno vreme jer ja uglavnom dodjem predvece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Octobar 10, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Arakise, spasio si me, posto mi jedna mala konfiskuje i decka i opremu. Jos me i provocira-kad mi otme kacigu, pita me onako ozbiljno: "A gde je tebi kaciga? Ti nemas!" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 14, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan E brale,kasno palis.Ja imam cerkicu od dve godine i jos od maja ima kacigu. Evo ovako:najjeftinija je u bloku 70.oko 1000 din.(nemoj da platis vise jer je to max.).Rade mislim do 17h(proveri) - raznih boja sa diznijevim junacima Onda imas u Yamahinoj prodavnioci kod autobuske stanice ali nije fullface - 6.000din - Bela i u Balosavi Ne znam cenu jer nemaju na stanju ali mogu da poruce.Bela sa cveticima. Postavicu slike cim mi se popravi tel. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Octobar 14, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislim da su te decije kod brace Kineza dosta ispod 1000 dinara, za te pare uzmes full-face za odrasle ;D E bas cu danas sa posla da svratim do njih i da vidim ima li i posto su te male sarene, sa vizirom, prave bajkerske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Octobar 21, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Decije kacige imas u Luisu,cini mi se da je cena oko 40e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 21, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kompletnog dečijeg programa kaciga u Louisu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Octobar 22, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan NAS predsednik uvek ima dobre informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...