filipfg 844 Napisano Jun 28, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolege, Prodajem mog Bandita mazenog i pazenog kao clan porodice. Sve informacije su na linku, dodao bih samo da moze da dodje u obzir neki motor 1500-2000 evra + vasa doplata. Od motora moze razno, samo ne sportski i coperi. Suzuki GSF 1250 Bandit ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSF 1250 Bandit ABS, 2008. godište, Touring, vozilo prešlo 80300 km, Beograd. Cena 4.000 € - Motori - Polovni Automobili . 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Jun 28, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, ostalo mi je u secanju to sediste.Kada vec na dobos ide, nudim svoje sediste i doplatu u zamenu za to tvoje.Sretnu prodaju zelim druze!Preporucicu drugarima motor.Sent from my SM-A202F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jun 28, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan za kolege sa foruma moze i po 3500. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8479 Napisano Jun 29, 2021 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaže da nema dobrih motora po dobroj ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Jun 29, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brutalan motor, drugar mi bas danas poslao poruku da ga pogledam samo me muci sto imam Bandita u garazi a manjak para u kesu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jun 29, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, feelgod said: Brutalan motor, drugar mi bas danas poslao poruku da ga pogledam samo me muci sto imam Bandita u garazi a manjak para u kesu. Nikad ga ne bih prodao da mi ne trebaju trenutno pare... a kad Boze zdravlja ih bude bilo opet cu kupiti Bandita jer retko koji agregat daje taj osecaj gospodske voznje.... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Jun 30, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vaistina, ja bih iskreno samo sa starijeg na mladji :). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jul 5, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...