motoras 195 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan super odlicno vidim da je akcija prosla i u beogradu.svaka cast beogradjani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sta da kazem?!?! Svaka vam cast za akciju, s obzirom da je jutros bilo -4 :o :o. Kad vas je moj cale video na televiziji zgranuo se, pa sam mu onda ja objasnio sta i kako. Jos jednom SVAKA CAST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 27, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan E kad smo vec kod TV-a,jel zna neko od "uprave" neki termin kad ce biti prikazana akcija? Evo da ispravim samog sebe,sad je u okviru vesti na Studiu B bilo i o nasoj akciji par minuta,pricao malo Pablo,malo deca,direktorka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 27, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima u kom ce SATu biti? Koje nedelje. Oni su bas dosta snimali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo bilo na Studiju B,krenuse mi suze :'( od srece i ponosa sto sam clan ove zajednice. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skilled warrior 31 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Sto je bilo dobroo!! kacim kasnije jos fotki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 27, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan extra slika,"obuceni ratnice" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uf....sve se srećno završilo, nikom nije pala dlaka sa glave niti se iko posebno smrzao ;D To mi je najdraže. A utisci..šta reći a što veseli akcijaši nisu kazali? Puno mi srce, spokojna mi duša. Hvala svima koji su svojim prisustvom doprineli da je ovo bila jedna od onih "nezaboravnih" akcija koje se pamte ceo život. Naročito "skidam kapu" drugarima koji su prešli veliki put motorima da bi uopšte stigli na akciju...kao što je Skols na primer, bravo dečkić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..zaboravih... ;D svaka čast i našem članu Forrestu, čovek je sa slomljenom nogom i sa gipsom ispratio i bio učesnik cele akcije. Peco, svaka ti čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 27, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Naročito "skidam kapu" drugarima koji su prešli veliki put motorima da bi uopšte stigli na akciju...kao što je Skols na primer, bravo dečkić. Hvala,hvala..sve za humanost i BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skilled warrior 31 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan hvala druuze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke od mene i moje ruznije polovine. Danas stvarno imamo razloga da budemo ponosni jedni na druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ko ima dvd rekorder neka snimi reportazu na studiu b u vestima u 22h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Bogami svaka vam čast Beograđani. Na -4 da vas se toliko skupi na motorima :o :o :o Ali mislim da je i vama kao i svima ostalima koji su učestvovali u ovakvim akcijama ovaj dan i na -4 bio predivan. A sad rokajte kuvano vino i luka i slanine (lalinski recept za sve) da naškodi nemože a neće vam niko ni prilaziti par dana ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na uspelu akciju !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 28, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/reportaza.php?id=72118 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi bas mi je drago da je ovako sve uspelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Blic BETA Kurir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Canada http://www.novine.ca/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ..zaboravih... ;D svaka čast i našem članu Forrestu, čovek je sa slomljenom nogom i sa gipsom ispratio i bio učesnik cele akcije. Peco, svaka ti čast! Akcijašio je on i posle http://s13.rimg.info/f602ddd031203c9a3b814cfa557c4d2b.gif' alt='f602ddd031203c9a3b814cfa557c4d2b.gif'> Preterano sam umorna da bih kačila slike od sinoć...kasnije kad se naspavam ...sve u svemu...kume, ja poslušah tvoj savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNO ! Sve je bilo super, mnogo mi se dopalo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan U danashnjem Satu smo bili... ))) sasvim sluchajno sam videla da se emituje emisija pa reko mozda i nas ubace...i jesu )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan U danashnjem Satu smo bili... ))) sasvim sluchajno sam videla da se emituje emisija pa reko mozda i nas ubace...i jesu )) Jel znaš možda ti ili neko drugi kada je repriza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan kako ja izgooglah repriza je u petak, ne znam termin (za sada-nacicu) dodatak: u isom terminu kaze RTS A bice i da se download-uje snimak emisije uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Fala irvase... ovaj ... search ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...