Lukac 1291 Napisano Jun 23, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prvu ovu Shadowku sam uvezao iz Kanade daleke 1990, u prednjem bagazniku naseg DC10 zajedno sa Kavom CSR1000.Dve godine je bio dozvoljen uvoz (mladje generacije to ne znaju) motora bez obzira na godiste, hvala pok premijeru Anti Markovicu. Uvezao sam ukupno 21 motor tad, no to je neka druga prica.Ovu prvu Shadowku i dan danas vozi moj drug Koki Trpkovic (vlasnik 4 istoimene pekare u Beogradu) i nema nameru da je prodaje. Drugu sam uvezao 2019, bila je kao da je neko cuvao u vremenskoj kapsuli, prodata za 3000e odmah a posle god dana preprodata za 3200e. Sad sam vlasnik jos jedne crvene, od pre par dana i uvek sam fasciniran ovim modelom. Model RC29 je bio revolucija kad se pojavio na Evropskom i na USA (model sa 700ccm) trzistu.Honda je sa ovim modelom ustanovila visoke estetske standarde,masinu prakticno bez odrzavanja i zavidne performanse koje ni danas nisu dostignute.Prvi put je napravljena tzv ofset dual pin radilica koja ce postati Hondin zastitni znak, eliminisuci balansere i praveci V-tvin bez vibracija.Sprague one way kvacilo koje klizne kad se slucajno ubaci u nizu brzinu, hidraulicni podizaci ventila, tri ventila po cilindru i dve svecice koje opaljuju istovremeno.Elektronsko paljenje, vodeno hladjenje, pet brzina + sesta overdrive, ubrzanje i krajna brzina koju nijedan V twin nije imao, hidro kvacilo itd.Cycle magazin je posle testa Shadowa pisao;Samo svecice, ulje i filter i antifriz treba menjati , inace nije zahtevao nikakvo odrzavanje, i u pravu su. Trideset i kusur god kanije vecina ovih motora izgleda kao da je juce izasla iz salona, rade kao singerice i sve ih je teze naci preko na trzistu. Promenio Jun 23, 2021 član Lukac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Jun 23, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jun 23, 2021 član Lukac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Jun 23, 2021 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Jun 23, 2021 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Jun 23, 2021 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ali samo sam ovako mogao da stavim slike, za one koje zanima; crna je Kokijeva, druga crvena ne znam gde je, a treca crvena je kod mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Octobar 21, 2022 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Evo bogami zavrsena i stavljena na oglase i treca Shadowka, danas probana po ulici, sa veeelikimmm osmehom na mom licu. Majstor Srdjanu sam dao odresene ruke i na ovom sedistu je briljirao 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Octobar 27, 2022 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa sisi-barom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 142 Napisano Octobar 29, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Zaista prelep i redak primerak. Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Novembar 19, 2022 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je jos jedan RC29, kupljen direktno od vlasnika, a sto se tice stanja slike sve govore-ja nisam video ovako ocuvan primerak odavno.Osim novog akumulatora koji sam kupio retko se desi da nemamo sta da radimo. Manuli krpom i isterali da se malo proba. Legenda zivi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Novembar 19, 2022 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Novembar 19, 2022 član Lukac 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Novembar 19, 2022 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astefan888 30 Napisano Novembar 20, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Honda VTX1800C Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep motor, svidja mi se sto ima kardan. Koliki mu je medjuosni razmak? Kakav je po krivinama i kako se ponasa kada imas nekog pozadi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zombi011 26 Napisano Novembar 20, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Deauville NT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sada si mi zagolicao maštu..... Samo da prodam devilku....Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Novembar 20, 2022 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Rc29 je dosta brz i okretan motor zbog male tezine,naravno da nije za krivinarenje, zbog velikog medjuosovinskog rastojanja.Lepo ide i sa suvozacem i prtljagom, jedino ima (po meni) tendenciju blagog uvijanja na jakim bocnim vetrovima, na autoputu u 6 brzini na recimo 130km/h.Onu prvu iz kanade sam vozio celo leto,inace ona je bolja za vislje ljude jer su komande fabricki pomerene napred. Uvezao sam 5 ovih 750 i 4 kom 1100 Shadow (model 1985-1986), za koji isto smatram da je savrsenstvo bez mane. Promenio Novembar 20, 2022 član Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zombi011 26 Napisano Novembar 20, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Deauville NT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem te ovih dana. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Novembar 26, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.11.2022. at 16:26, Lukac je napisao: Rc29 je dosta brz i okretan motor zbog male tezine,naravno da nije za krivinarenje, zbog velikog medjuosovinskog rastojanja.Lepo ide i sa suvozacem i prtljagom, jedino ima (po meni) tendenciju blagog uvijanja na jakim bocnim vetrovima, na autoputu u 6 brzini na recimo 130km/h.Onu prvu iz kanade sam vozio celo leto,inace ona je bolja za vislje ljude jer su komande fabricki pomerene napred. Uvezao sam 5 ovih 750 i 4 kom 1100 Shadow (model 1985-1986), za koji isto smatram da je savrsenstvo bez mane. Kolega @Lukac jedan takav primerak je kod mog matorog u šupi, konzerviran, od tebe ga je kupio. Zaista očuvan primerak, za agregat nemam reči, imam kawu vulcana 1500cc 2004 god. extra očuvan (salonsko stanje) ali kad god upalim shadow nekako mi lepše radi i više mi prija zvuk agregata od vulcana. Nema originalnu jednu bočnu plastiku (čisto da bi se lakše setio koji je). Ovim putem i da ti nagovestim ako naletiš na takvu plastiku i ako je na prodaju da me obavestiš na forumu. Hvala i svako dobro kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Novembar 26, 2022 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Hertzeg said: Kolega @Lukac jedan takav primerak je kod mog matorog u šupi, konzerviran, od tebe ga je kupio. Zaista očuvan primerak, za agregat nemam reči, imam kawu vulcana 1500cc 2004 god. extra očuvan (salonsko stanje) ali kad god upalim shadow nekako mi lepše radi i više mi prija zvuk agregata od vulcana. Nema originalnu jednu bočnu plastiku (čisto da bi se lakše setio koji je). Ovim putem i da ti nagovestim ako naletiš na takvu plastiku i ako je na prodaju da me obavestiš na forumu. Hvala i svako dobro kolega. Pozdrav i vama sve te Shadowke se voze i ne kvare.Pogledacu na Boonstraparts u Holandiji pa cu vam poslati link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Novembar 27, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Lukac je napisao: Pozdrav i vama sve te Shadowke se voze i ne kvare.Pogledacu na Boonstraparts u Holandiji pa cu vam poslati link Hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano April 10, 2023 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Saga o legendarnoj RC29 se nastavlja, nazalost skup;lje placena ali mi nije zao.Prvi i jedini vlasnik 1944god ( 78god), pazena i mazena, zadnje tri god stoji u toploj garazi, ludilo. Promenio April 10, 2023 član Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano April 10, 2023 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Q3xybw][/url] 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano April 11, 2023 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stavljen na oglase, koga zanima nek zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano April 15, 2023 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2023 at 5:24 PM, Lukac said: Motor je stavljen na oglase, koga zanima nek zove Prodato odmah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 142 Napisano April 16, 2023 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je za očekivati. Vrhunsko stanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Jul 24 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna lepotica u garazi, 30000km, sve ih je teze naci, pogotovo kad su ukupne dadzbine otisle skoro 100% navise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Jul 24 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...