Stefan Kovačević 377 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam crni tank pad Progrip, neotpakovan. Meni ne odgovara jer imam fabričke nalepnice na tanku.Kome treba neka ostavi komentar ovde u temi pa ću mu ja pisati.Poželjno je lično preuzimanje na Novom Beogradu. Taman da iskoristim priliku i da pitam za savet - zna li neko gde bih mogao da uradim providnu zaštitnu foliju za tank u dimenzijama koje meni odgovaraju? Vrlo blizu su mi te fabričke nalepnice na tanku, pa mi providna folija deluje kao dobro rešenje, a i estetski je prihvatljiva opcija. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jun 21, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Želim ja. Treba mi za jedan "projekat" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 21, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega odustane...meni bi trebao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14695 Napisano Jun 21, 2021 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Stefan Kovačević je napisao: Taman da iskoristim priliku i da pitam za savet - zna li neko gde bih mogao da uradim providnu zaštitnu foliju za tank u dimenzijama koje meni odgovaraju? Tu u Bg imas dosta likova sto presvlace auta folijama, to tvoje bi uradili "u prolazu" za min.-dva folijama za stopaljke koja je debela i dobra je zastita s'tim sto bih ja licno da radim sebi uzeo svetlije providnu crnu, videle bi se nalepnice ali blago tonirano pa nebi pravile toliki kontrast na rezervoaru. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu [mention]WoodyRider [/mention]Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tu u Bg imas dosta likova sto presvlace auta folijama, to tvoje bi uradili "u prolazu" za min.-dva folijama za stopaljke koja je debela i dobra je zastita s'tim sto bih ja licno da radim sebi uzeo svetlije providnu crnu, videle bi se nalepnice ali blago tonirano pa nebi pravile toliki kontrast na rezervoaru.Hvala, videću koji mi je najbliži servis koji se time bavi pa ću skoknuti do njih.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Primopredaja obavljena, može lock Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jun 21, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Stefane! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Stefane! Ništa, vidjamo se na drumu. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1179 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Stefan Kovačević said: Vrlo blizu su mi te fabričke nalepnice na tanku, pa mi providna folija deluje kao dobro rešenje, a i estetski je prihvatljiva opcija. Da je motor moj, estetski prihvatljivo bi bilo da skinem te fabričke nalepnice. Ipak je to upozorenje da se nosi kaciga i oprema, suvišno je pa još bele na crn rezervoar. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...