IvicccA_Sabac 27 Napisano Octobar 8, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ventilator za hladnjak za motorcicem precnika 14 do 15cm ispravan,ponude na PP ili 063/264-606 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Octobar 9, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jel se moze znati za cega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 9, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan stavi od nekog kompa,imas ih na 12 volti one vece,ja sam stavljao,funkcionise ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Octobar 12, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi,pronasao sam originalni kod Moto Gedze u Zemunu trebao mi je za Apriliju Pegaso posto je mom dosao kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...